Hur konvertera en M4P Ubuntu i Linux

Hur konvertera en M4P Ubuntu i Linux


Ubuntu Linux operativsystem levereras med en inbyggd digital media konvertering program som heter "Handbrake." Handbrake kan användas för att omvandla en video- eller ljudfilen från ett format till ett annat. Om du har en M4P ljudfil på din Ubuntu dator som du vill konvertera till ett annat format, du helt enkelt ladda in handbromsen. Efter några inställningar ändras, kommer programmet att ta hand om resten.

Instruktioner

1 Klicka på "Program".

2 Klicka på "Ljud och video."

3 Klicka på "Handbrake."

4 Klicka på "Source". Välj M4P ljudfil som du & # 039; d vill konvertera. Du kommer att se filen visas i Handbrake & # 039; s huvudskärmen. Detta betyder att filen har lagts till Handbrake & # 039; s lista över filer som ska konverteras.

5 Använd "Presets" fönster på höger sida av skärmen för att välja en output ljudfil format. Efter att ha klickat på varje förinställd kommer du att se en grundläggande översikt över vilka filformat som särskilt förinställda representerar.

6 Ange plats för den nya, konverterade ljudfiler med hjälp av "Destination" fönstret. Du kan skriva in katalogen i adress formulär i rutan, eller klicka på "Bläddra" för att helt enkelt handplocka en katalog.

7 Klicka på "Start" för att konvertera M4P ljudfil med Handbrake i Ubuntu Linux operativsystem.