Hur du gör din egen brevpapper på en Mac

Hur du gör din egen brevpapper på en Mac


Apple-datorer har länge föredragits i den grafiska världen för sin position i framkant av grafikteknik och användarvänlighet. Eftersom datorerna är placerade för att vara till nytta för grafiska formgivare, är det lätt att skapa personliga projekt med program som du, som designer, kanske redan har installerat. Ett projekt som du kan vara intresserad av för dig själv eller en kund skapar personliga e-post brevpapper. I ungefär tio minuter, kan du skicka e-post som professionella som en Fortune 500-företag, utan att behöva en budget Fortune 500.

Instruktioner

1 Öppna Finder och dubbelklicka på din hårddisk.

2 Starta på "Library" -mappen, att dubbelklicka öppna var och en av följande mappar: "Application" och sedan "Support" och sedan "Apple" och sedan "Mail" och sedan "brevpapper" och sedan "Apple" igen, sedan " innehåll "och slutligen" resurser. "

3 Base nya mallen av en redan tills du är mer praktiseras. En bra att börja med är "Sand Dollar."

4 Håll ned ditt val nyckel, klicka på "Sand Dollar.mailstationery" fil för att skapa en kopia och dra den till skrivbordet.

5 Arbeta nu från filen på skrivbordet, håll ner Ctrl-tangenten medan du klickar på filen, välj "Visa paketets innehåll."

6 Dubbelklicka för att öppna "Innehåll" och sedan mappen "Resurser".

7 Bekanta dig med strukturen i mallfilen genom att öppna och observera "Content.html" fil. Genom att bara använda tecken och mellanslag, ändra HTML rubriktaggen att byta namn på filen och spara den som vanlig text med .html.

8 Bestäm vad du vill att din brevpapper för att se ut. Det är där du kommer att använda Photoshop eller annan grafik redigeringsprogram. Öppna varje .jpgs i mallen och skapa nya mönster för att passa samma storlek specifikationer. Spara varje .jpg. Det kommer att spara på kopiorna, omdöpt mapp på skrivbordet.

9 Skapa en mall miniatyr genom att dra content.html filen till din webbläsare. Efter det öppnas, ta en skärmdump av brevpapper genom att trycka på Skift + Kommando + 4. Detta kommer att skapa lilla ikonen "hårkors" på skärmen. Använd musen för att dra hårkorset till höjd och bredd du väljer. Skärmbilden kommer att skapas när du släpper musknappen. Standard spara plats för skärm är på skrivbordet och kommer att namnges av datum och tid, det vill säga "Skärmdump 2010-12-30 på 11.23.11 PM.pdf"

10 Öppna skärmbilden .pdf i fotoredigeringsprogram och spara som en .png. Medan han fortfarande i din fotoredigeringsprogram, öppna filen "thumbnail.png" och klistra in den nya skärmdumpen i den öppna filen och spara, att se filen sparas som en .png-fil.

11 återvända till den kopierade filen på skrivbordet. Öppna "description.plist" i textredigeringsprogrammet. Rulla nedåt tills du hittar <string>, och överallt ser du det tidigare namnet på filen (till vårt exempel är det "Sand Dollar.mailstationery") ändra det till det nya filnamnet du beslutat om tidigare. Spara filen och stäng.

12 återvända till den kopierade filen på skrivbordet. Öppna "English.lproj" mappen och hitta "DisplayName.strings" fil. Öppna detta i din textredigeringsprogram. Sök igen för "Sand Dollar" inuti citat och ändra den till din nya filnamnet. Spara filen som vanlig text och nära.

13 Stäng alla mappar och byta namn på filen paketet på skrivbordet för att matcha det nya filnamnet, hålla ".mailstationery" förlängning.

14 Dra filen paketet från skrivbordet tillbaka till det ursprungliga postpappersmapp (se steg 2).

15 Starta ditt e-postprogram. Skapa en ny e-post, och klicka på "brevpapper" för att se alla pappersalternativ. Du kommer att se din brevmall i listan. Klicka på den för att använda.