Hur man byter en 9-volts batteri med en adapter

Hur man byter en 9-volts batteri med en adapter


Batteridrivna enheter som radioapparater och MP3-spelare utnyttjar likström elektrisk energi. Även om den batteridrivna anordningen kan vara bärbar, i många fall anordningen hålles i ett rum vid alla tidpunkter. Under livslängden för en batteridriven enhet, kan batterierna bytas hundratals gånger. Om batteridrivna anordningen hålls på samma plats vid alla tidpunkter, och det finns en närliggande vägguttag, kan det vara mer bekvämt och kostnadseffektivt = effektiv för att omvandla enheten till ett uttag-enhet.

Instruktioner

1 Öppna batterifacket på enheten och klipp bort batteriklämman gränssnittet. Remsa 1/4 tum av isoleringen från de blottade trådarna. Klipp kontaktänden av DC adaptern och markera den positiva DC-adapter tråd med en bit tejp.

2 Strip 1/4 tum av isolering utanför DC adapter trådarna. Dra ledningarna från varandra så att det är ungefär fyra inches av separation mellan trådarna. Vrid positiva DC-adapter kabeln till den röda batteriledningen på den elektriska anordningen. Löda anslutningen och täcker skarven med eltejp.

3 tvinna samman den svarta batteriledningen med resterande DC-adaptern tråd och löda anslutningen. Linda leden med eltejp. Klippa en liten bit bort från batterifacket, och kör adaptertråden genom den resulterande hålet. Sätt tillbaka batteriluckan (se till att de täckta elektriska lederna kvar i batterifacket).