Hur man programmerar en Meridian Norstar telefonsystem

Hur man programmerar en Meridian Norstar telefonsystem


Norstar Företaget är känt för sin Meridian linje av kontorstelefoner. Denna telefon Systemet kan installeras på kontoret av proffs för att ge varje skrivbord och kontor sina egna interna anknytningsnummer, vilket i office kommunikation så enkel som möjligt. Med Meridian telefonsystem, kan du programmera in flera kortnummer till programmerbara knappar för att göra snabba samtal till ett internt anknytningar och externa nummer med lätthet. Instruktionerna för att göra detta är enkla och lätta att följa.

Instruktioner

1 Lyft luren på din Meridian telefon. Vänta tills du hör en kopplingston för att trycka på en knapp. Tryck på "Feature" -knappen följt av "*" -knappen. Tryck på "1" på knappsatsen om du vill programmera ett externt nummer. Tryck på knappen "2" för att programmera en intern kontorsnummer.

2 Tryck på snabbvalsknappen ligger på toppen av knappsatsen som du vill spara ett nummer till. Du kommer att se antingen "Program och OK" eller "Intercom #" beroende på vilken typ av nummer du har valt att programmera in i telefonen.

3 Slå numret du vill spara med hjälp av tangentbordet på Meridian telefon. Om det är en intern anknytning slå numret på normalt sätt. Om det är ett externt nummer, tryck på "9" först för att komma åt en extern linje först. Slå numret, inklusive riktnummer och landsnummer om det är långa avstånd. Tryck på "OK" för att spara numret.

4 Häng upp mottagaren och plocka upp den igen. Tryck på snabbvalsknapp du har programmerat att kontrollera antalet att säkerställa att den är korrekt. Upprepa processen för att programmera alla dina kortnummer i telefonen.