Hur man organiserar en beef & öl fundraiser

Hur man organiserar en beef & öl fundraiser


Håller en insamling för att samla in pengar för välgörenhet eller organisation är ett bra sätt att involvera samhället i något du känner starkt för. Sättet att ställa in fundraiser bortsett från andra är genom att göra händelsen ovanlig eller unik. Locka folk till eventet genom att erbjuda dem god mat, som hamburgare och biffar och kall öl. Detta är ett bra sätt att dra in en viss typ av gäster, såsom män i 20-årsåldern och 30-talet.

Instruktioner

1 Planera insamlingsevenemang. Inte bara kasta ihop sista minuten när du har de nödvändiga förnödenheter. Om du verkligen vill ta upp så mycket pengar som möjligt, komma med en plan först.

2 rekrytera volontärer. Fråga vänner, familj och samhällsmedlemmar som kan ha ett intresse i din sak att delta i fundraiser. Om det är möjligt, värva dina volontärer att hjälpa laga mat eller grilla vid evenemanget, vilket eliminerar behovet att anställa en kock.

3 Identifiera jobb för varje person att göra. Gör en att göra-lista och dela ut jobb rättvist, så att alla har ett visst ansvar. Överbelastning en person är ett bra sätt att se till att nödvändiga arbeten inte få gjort.

4 Bygg en hemsida för din fundraiser. Var noga med att nämna att mat och öl serveras - detta kommer att bli ett stort drag för supportrar. Du kan även be supportrar för recept rekommendationer. Att få människor glada om ditt evenemang betyder ordet kommer att spridas och antalet donatorer ökar.

5 Ställ in sätt att acceptera donationer. Dela ut ett kort på fundraiser med anvisningar om hur människor kan bidra på nätet. Införliva ett PayPal donation knappen på din webbplats och ge människor med webbadressen. Bestäm hur du vill ta donationer på insamlingen. Du kan endast ta emot kontanter, eller också emot checkar eller ens kredit- eller bankkort.

6 Kontakta din lokala hälsodepartementet att ta reda på några lagar om alkohol som kan avse din öl fundraiser.