Idéer för att dekorera ett omklädningsrum fåfänga

Idéer för att dekorera ett omklädningsrum fåfänga


Ett omklädningsrum är ett personligt utrymme som används för att ändra sina kläder. Oavsett om det ligger backstage på en Broadway teater eller i en förort hem, bör ett omklädningsrum återspeglar stil och smak av den person som använder det. Fåfängan är ofta den centrala delen av möbler i ett omklädningsrum. Dekorera en fåfänga kan ge en hel omklädningsrum en personlig touch och göra det vackert.

speglar

En fåfänga är ofullständig utan en spegel. En spegel behöver inte vara bara en vanlig glasskiva. Lys upp rummet med en spegel som omfattas av en genomarbetade viktoriansk stil ram eller en enkel svart ram med fasade kanter. Om en tråkig spegel råkar vara en permanent i omklädningsrummet, klä upp med en gräns av små tavelramar, ljus eller andra föremål.

Toalettartiklar och tillbehör

Eftersom en fåfänga används för att sätta på smink och gör dig redo, kan den överskrids med skönhetsprodukter och make up. Istället för att låta dessa krimskrams röran fåfänga topp, kan de användas som en dekoration. Håll, tvål och en hårborste anordnas på en klassisk silverbricka. Parfymer ser slående när den placeras i klar kristall flaskor av olika storlekar och former. Fula kosmetiska produkter kan stuvas undan i fåfänga eller i en liten låda som döljer under fåfänga

Slutgiltiga justeringar

Flera enkla, små föremål kan göra ett omklädningsrum fåfänga ser bedövning. En enkel bukett av ljusrosa rosor eller blommor lägger till en explosion av färg och en härlig doft till hela rummet. Även vasen kan återspegla temat i rummet och kan komplettera klädkammare totala utseende. Scatter några små porträtt stora tavelramar med bilder av nära och kära eller favorit konstverk över ytan av fåfänga.