Senegales twist frisyrer

Senegales twist frisyrer


Senegalesiska vändningar är i huvudsak två band vändningar gjorda med hårförlängningar för att lägga längd och volym. Förlängningarna kan fästas på huvudet med en-tums flätor innan vändningar börjar eller de kan fästas med hjälp av vridning teknik från början. Det finns några styling alternativ för människor som vill bära senegalesiska vändningar, men många av dem innebär samma grundkoncept.

Standardsenegales Twists

De konventionella och mest populära senegalesisk twist frisyrer är långa, raka hårstrån vridna med syntetiskt hår från rot till topp. Ändarna kan ringlad eller vänster rak (båda doppas i hett vatten för att hjälpa glans och håll till stilen) och längden och storlek kan variera beroende på krav och smak av bäraren. Frisyr kan ta upp till 10 timmar att slutföra, men det kan också pågå i fyra till åtta veckor med minimal skötsel i mellan.

Kinky senegales Twists

En variant av standardsenegales vändningar kan göras med förlängning av en grövre textur. Dessa tillägg brukar kallas "kinky vändningar" och ger håret en mer riden och sliten look. Kinky senegalesiska vändningar vanligtvis skruvade på tips och kan pågå lite längre än vanliga senegalesiska vändningar. De tar också lite mindre tid att slutföra.

andra variationer

Andra variationer på senegales vändningar kan åstadkommas med en blandning av cornrows och vändningar. I en stil, är den främre delen av håret flätat i en cornrow stil som kallas Ghana vävning / flätor och ändarna är vridna i Senegals vändningar. I en annan variation, är hela stativet doppas helt i varmt vatten och sedan unraveled noggrant för att ge håret en annan struktur och en fullständigare utseende. Dessa stilar är tidskrävande men kan vara värt om det görs på rätt sätt.