Hur Spot ett Fake Mitchell & Ness

Hur Spot ett Fake Mitchell & Ness


Söka efter äkta Mitchell & Ness sportkläder från en annan än den officiella återförsäljare källan är riskabelt, som förfalskningar M & N varor säljs över hela världen. Mitchell & Ness officiella sporttröjor sälja för ca £ 195, men knock-offs kan gå för mycket mindre. Tyvärr både företaget och konsumenten förlorar med falska varor. M & N tröjor är sanna kopior av professionell idrott spelarnas tröjor och andra kläder, och företaget har licensavtal med idrottstävlingar, lag och spelare. Spotting en falsk M & N produkt är inte svårt, men tar ett skarpt öga och grundläggande kunskap om de viktigaste delarna som finns i M & N merchandise.

Instruktioner

1 Gnid tyget av varor mellan fingrarna. Förfalskade detaljister kommer att ersätta med billigt tyg, och det kommer att vara märkbara. Mitchell & Ness kläder ska vara på mjukare, mer slitna sidan och känner hållbara.

2 Leta efter dålig stygn, färger som är bleka eller randiga och off-storlekar.

3 Kontrollera stavningen av spelarnas namn och laget färgar. Felstavningar är vanliga på falska tröjor, och laget färgar kan vara något av eller fel.

4 Leta efter liga logotyper, såsom NHL, NFL, MLB och NBA. M & N sporttröjor visa logotyper på ett hologram på prislappen, inte ett klistermärke som finns på många falska tröjor. Officiella sporttröjor visar också den licensierade tillverkare och ett varumärke.

5 Se till att tröjor endast visa namnet på en spelare. Mitchell & Ness inte göra samlar tröjor med flera spelare. Statistik och mästerskap säsonger också kommer inte att visas på M & N merchandise.