Hur man gör en byrålåda Slide

Hur man gör en byrålåda Slide


Även om det finns många låda diabilder kommersiellt tillgängliga, kan du göra din egen för din nästa träbearbetning projekt. Trä låda diabilder är hållbara och lätta att underhålla. De har också en mer solid känsla än många samtida stilar som görs med plastkomponenter. Trä låda bilder är monterade på de inre sidorna av lådan öppning i möbelstycket. De är utformade för att glida i spåren på sidorna av lådan. Välj en kvalitet lövträd, såsom lönn, för bilderna för ett långvarigt resultat.

Instruktioner

1 Mät längden på sidan av byrålådan med hjälp av ett måttband. Detta är den längd som erfordras för låda diabilder.

2 Placera en-av-en-av-96-tums ombord på en arbetsyta. Markera mätningen från steg ett på brädan med hjälp av en penna.

3 Placera en-av-en-av-96-tums ombord platt på bordet geringssågen. Skjut den över så att bladet är i ytterkanten av blyertsmarkering. Dra sågen ner genom skogen och säkerhetskopiera för att slutföra snittet. Mark och skär en andra längd av styrelsen att göra en andra låda slide. Skär så många par av skivor som behövs för träbearbetning projekt.

4 Mät bredden och djupet av slitsarna i sidorna av lådan med hjälp av en stållinjal. Dessa är de dimensioner som krävs för låda diabilder.

5 Justera bordet såg staket för att skära spåren till djupet av spåren från lådan glidbrädor. Använd en stållinjal att noggrant justera stängslet. Höja bladet i sågen att skära genom skivtjockleken.

6 Lägg brädorna, en i taget, platt på bordet av sågen. Tryck en sida tätt intill staketet och kör korten genom att såga dem till djupet av spåren.

7 Upprepa steg fem och sex för att skära skivorna till bredden av spåren i lådan glidbrädor. Sand de skurna låda bild brädor med ett fint slipslipplatta tills alla sidor är släta.

8 Borra tre jämnt åtskilda en åttondel-tums hål genom sidan av de bilder som är lika med bredden av slitsarna i lådorna. Använda en borr och en en-åttondels tum borr. Dessa är de monteringshål för lådans slots. Sand runt varje hål för att se till att det är helt slät.