Hur man drar en tank för barn

Hur man drar en tank för barn


Medan en militär tank är en komplicerad del av maskiner, dra en tank behöver inte vara komplicerat. Militära hantverk såsom båtar, flygplan och stridsvagnar har varit populära klotter foder för barn i alla åldrar. Ta dig tid att öva din ritning så att du kan bli en mästare grundläggande tank tecknare. Glöm inte att tillåta gott om utrymme för att lägga till din egen stil.

Instruktioner

Hur man drar en tank

1 Rita larvband, som är sling transportbands spår som omger hjulen. Att dra dem, göra en lång, horisontell oval, med en något mindre oval inuti. Tankar är lättast att dra i profil, så nu är när du måste bestämma om tanken kommer att möta höger eller vänster.

2 Fyll i hjulen. Rita hjulen inom larvband slinga som du just ritade. Tankar tekniskt har åtta av dessa, men rita vad som ser rätt för dig. Du kan göra hjulen hur du vill, antingen mörka fyllda cirklar, eller ljusare färgade munk former.

3 Rita en liten oval över hjulen. Cirkeln bör vara allt från en fjärdedel till hälften av storleken av den första oval. Detta kommer att vara toppen av tanken, där människor kan rida eller pop ut av det; det kallas ett skrov.

4 Gör två linjer, som går rakt ner, från vardera sidan av den ovala att slutföra skrovet.

5 Rita en kanon eller en stor lång pistol, som kommer från skrovet. Det är bäst att göra rektangeln pekar upp något.

6 Förgyll till ditt hjärta innehåll. Nu när du har en grundläggande tank gjort, finns det en hel del som du kan göra. Rita träd eller byggnader runt den. Lägg till soldater, och platser för dem att slåss. Kanske du även vill lägga till en motståndare, som en annan tank eller en dinosaurie. Om du har färgade markörer eller kritor, kanske du vill göra tanken ljust gröna eller kamouflage.