Hur man hittar en person i en armébas

Hur man hittar en person i en armébas


Om du letar efter ett sätt att kontakta dina anhöriga eller vänner som är en medlemmar av Förenta staterna armén, kan du hitta dessa individer på olika sätt. Även om den amerikanska armén inte längre tillhandahåller en lokaliseringstjänst för tjänsten medlemmar aktiva, är det fortfarande möjligt att hitta en medlem av den amerikanska armén. Genom att kontakta rätt resurser, kommer du att kunna ta emot information och kontakta soldaten.

Instruktioner

1 Kontakta Röda Korset. Om du behöver hitta en aktiv armé medlem för nödsituationer, ring din lokala Röda Korset. Du kan få sitt telefonnummer via Röda Korset hemsida. Ange ditt postnummer under rubriken "Din lokala Röda Korset", och kontaktinformationen visas.

2 Hitta en aktiv tjänst medlem eller en veteran av den amerikanska armén via sociala medier. Den amerikanska armén har en officiell Facebook-sida för att ansluta med vänner och familjemedlemmar. Att hitta en individ på Facebook, typ i sin första och efternamn eller skicka en kommentar om den amerikanska armén Facebook-sida (se Resurser nedan) för att se om någon kommer att svara som känner personen för vem du söker. Du behöver ett konto med Facebook för att kontakta den enskilde.

3 Skriv till National personal- Center för att begära hjälp med din sökning. I brevet, bland annat soldatens namn, serienummer, personnummer och / eller födelsedatum. Adress kuvertet till service medlem och brev till National personal- Center i ett kuvert. Adress kuvertet National personal- Center 9700 Page Boulevard, St. Louis, Missouri 63.132-5200.

4 Leta upp en soldat genom armén Kunskap Online vita sidor webbplats (se Resurser. Du måste acceptera vissa villkor innan du går in på webbplatsen. Webbplatsen är en amerikanska regeringen informationssystem som används för USG-Authorization. Du kommer att behöva läsa villkoren och då samtycke till villkoren på webbplatsen genom att klicka på knappen "jag accepterar".