Hur man justerar en Accutime Watch Band

Hur man justerar en Accutime Watch Band


Accutime skapar mode klockor för män, kvinnor, barn och tonåringar. Några av deras licensierade varumärken är Bongo, XOXO, Disney och Vivani. Om du nyligen köpt någon av Accutime klockor, kanske du vill veta hur man justerar det ordentligt. Montering en klocka själv sparar tid och pengar från att gå till juvelerare. Om du har en kedjelänk klocka, behöver du pincett och en kartnål. För en läder eller plast watch band, behöver du ett hålslag. Du kan hitta något av dessa verktyg på din lokala hantverk eller smycken butik.

Instruktioner

Justera en läder eller gummi klocka band

1 Sätt klockan på handleden. Ta reda på om klockan är för stor eller för hårt. Om det är för hårt, sätta in stift i nästa hål, längst bort från klockan ansikte.

2 Sätt utsprånget i nästa hål, närmast ansiktet, om klockan är för stor. Justera klockan till rätt passform, tills det är på det sista hålet. Om det fortfarande känns löst, då måste du lägga till en extra hål.

3 Sätt klockan på en plan yta. Placera hålslaget efter det sista hålet. Tryck på stansen hela vägen genom bandet.

4 Rotera hålslag sida till sida för att se till att varje sträng av läder eller plast skärs ut. Sätt klockan på handleden och tryck stift genom det nya hålet. Se till att klockan passar.

Justera en Chain klocka

1 Placera kedjelänk klockan på handleden. Med pekfingret och tummen, nypa armbandet i handleden. Antalet länkar du håller är antalet länkar som du behöver för att ta bort.

2 Ställ klockan på sin sida på en plan yta. Leta stiften på kedjelänk klocka, indikeras av en pil. Tryck ut stiftet med en liten kartnål.

3 Dra resten av stiftet med pincett. Upprepa stegen för alla andra länkar som du behöver för att ta bort.

4 Fäst spännet till resten av din klocka genom att halka en tapp genom de sammanfogade länkar. Tryck på stiftet i ordentligt tills det är hela vägen in.

5 Försök på din kedja länk klocka. Se till att den passar ordentligt på handleden.