Hur att dekorera ett barns vagn som present

Hur att dekorera ett barns vagn som present


Vagnar är klassiska barnleksaker. Barnen njuta dra dem runt och de ger ett bekvämt sätt för barnen att bära flera objekt åt gången. Vagnen är också roligt som ett fordon när ett barn dras av en vuxen. Vagnar kan göra stora gåvor för barn, och anpassa dem är en enkel process om du har rätt material. Dekorera en vagn som present kan bidra till att göra det sticker ut och bli ännu mer speciellt för barn.

Instruktioner

1 Tvätta vagnen genom att tillämpa en mjuk svamp indränkt i varmt vatten och milt rengöringsmedel. Detta tar bort all smuts, skräp och olja. Torka vagnen med en mjuk handduk.

2 Applicera primer till vagnen med en färg spruta om du vill måla det. De flesta vagnar är gjorda av trä eller metall, så se till att primer är avsedd för detta material innan du använder den. Om vagnen är en ljus färg, såsom röd (den traditionella färgen för barnens vagnar), kommer du förmodligen behöver två lager primer; vänta tills den första torkar innan den andra en. Primer omfattar inte bara upp den föregående färgen, det hjälper den nya färgen band till vagnen så att den inte lossnar.

3 Skölj sprutan helt i en vask att bli av med alla spår av primer före tillsats färg.

4 Applicera färg till vagnen med hjälp av sprutan. Likaså se till att färgen är avsedd för materialet vagnen är gjord av, men akrylfärg ger dig ett glansigt utseende och en tålig yta. Du kan specificera vagnen med en tunn pensel om du vill måla ett meddelande på vagnen eller lägga barnets namn.

5 Strö glitter över vagnen när smärtan är fortfarande lätt klibbig om du vill lägga till gnistan till det. Du kan även linda en båge runt handtaget för vagnen.

6 Lägg till något i vagnen för att ytterligare symbolisera semester eller tillfälle. Placera en Santa hatt på toppen av handtaget om vagnen är en julklapp. Lämna en kort eller en mindre gåva i hytten på vagnen för födelsedagar.