Hur man installerar trästaket grind

Hur man installerar trästaket grind


När du installerar ett trästaket, vanligen det sista som du behöver göra är att installera porten. Medan vissa höga trä grindar är byggda för att förhindra tillträde till eller avgång från ett hölje, de flesta är helt enkelt sätt att få igenom ett staket utan att lämna ett gapande hål. Oavsett om din trä staket grind är överdådigt dekorerad eller bara spikas ihop brädor, installera det sker i stort sett samma sätt.

Instruktioner

1 Placera porten på marken med den sida som kommer att svänga inåt uppåt. Öppna gångjärnet och placera 8-tums blad på en av de horisontella trä gate balkar. Se till att gångjärnet själv skjuter bort bildar porten och är minst 1/8-tums från slutet av porten. Om din port inte har horisontella balkar, använd fjäril gångjärn i stället och utrymme dem jämnt ner kanten av grinden.

2 Borra små pilothål i porten genom skruvhålen på gångjärnet. Använd din skruvmejsel för att installera gångjärnet med 1-tums skruvar. Gör samma sak för den andra gångjärnet på den andra horisontella balken och en tredje om stängslet är 6 fot hög.

3 Placera trä distanser på marken där porten kommer att gå. Använd 1 eller 2-tums distanser beroende på hur hög din port måste vara från marken. Placera porten på distanserna så små gångjärns bladen är mot trä och gångjärnen är mellan grinden och stolpen.

4 Använd en nivå för att se till att porten är helt rak och justera distanser om det inte är. Borra hål genom hålen på de små gångjärns bladen och skruva i en-tums skruvar. När alla skruvar är i, ta bort distanserna och se till att grind svänger fritt.

5 Montera basen av grinden spärren på insidan av stolpen mittemot en där gångjärnen är. Basen ska vara på samma nivå som den högsta horisontala trä grind balk. Borra hål och skruva spärren basen på plats. För trä grindar större än 4 fot, kommer du måste installera en annan typ av spärr som kan öppnas från båda sidor. Hänvisa till spärren anvisningen för installationsanvisningar.

6 Placera den rundade sidan av låsbommen i lärk i ett låst läge. Linje den platta sidan av spärren bar med den horisontella balken nästa det. Borra hål och skruva spärren bar på plats. Du kan behöva hålla porten stängs för att få bar på plats.