Hur man gör en Joker Hat för Halloween

Hur man gör en Joker Hat för Halloween


Den flerfärgade, multi tippas gycklare hatt är en nyckelkomponent till någon joker kostym. Även om du kan göra hatten i en färg, kommer de flesta gycklare vill ha minst 2-3 eller fyra är ännu bättre. Byggandet av hatten är enkel, och du kan genomföra projektet genom sömnad eller limning tyget tillsammans med tyg lim eller varmt lim. Tänk på att textillim inte kommer att fungera för att fästa utsmyckningar, som klockor. Filt är en billig och enkel att arbets med material för din hatt, men plysch eller sammet kommer att ge en mer attraktiv slutprodukt.

Instruktioner

1 Mät runt huvudet på din gycklare-till-vara. Dela omkretsen av huvudet med antalet poäng du vill ha på hatten. Detta kommer att avgöra hur bred basen på varje punkt bör vara. Till exempel, om den omkretsmått är 20 inches och vill fyra punkter på hatten, basen hos varje triangel bör vara 5 inches.

2 Skär tyget trianglar för poäng. Du vill triangeln att vara längre än den är bred. Till exempel, om basen av din punkt är 5 inches, sedan skär varje triangel för att vara 7 inches till 10 inches på långsidorna. Skär två lika stora trianglar för varje punkt. (För en fyra poäng hatt har du åtta trianglar totalt.)

3 Lim eller sy två trianglar av samma färg tillsammans på långsidorna så att de liknar tillplattade koner. Göra detta med alla de trianglar. Vänd dem ut och in. Du kanske vill lägga till lite fyllning i slutet av punkterna för att fylla ut dem. Tyg eller ens fyllning kommer att fungera bra. Limma eller sy stänga de korta sidorna av trianglarna.

4 Skär en lång rektangulär bit tyg som är 2-inches till 3-inches bred och en tum längre än omkretsen mätning av gycklare huvud.

5 Lim eller sy basen på varje punkt (triangel) på bandet.

6 Sy eller varmt lim en klocka till slutet av varje punkt.

7 Sy eller limma de två korta ändarna av bandet tillsammans för att passa på gycklare huvud.