Hur man lägger gitarr Strap på

Hur man lägger gitarr Strap på


Om du är en början spelare, hur man korrekt sätta en gitarr rem på kanske inte omedelbart uppenbara. Men oroa dig inte - detta är ett vanligt problem som lätt kan lösas oavsett vilken typ av gitarr du äger. Alla gitarrremmar inkluderar hål i båda ändar för fastsättning på instrumentet. Eftersom alla moderna elektriska gitarrer är utrustade med två band knappar, är bandet installation ganska enkel, men vissa akustiska gitarrer är utrustade med endast en och kräver en annan strategi.

Instruktioner

Installera Remmar på gitarrer med två band Knappar

1 Leta reda på bandet knapparna på din gitarr. Man kommer att vara på baksidan hälen på gitarr kropp, med den andra i det allmänna området där gitarrhalsen möter kroppen. Vissa gitarrer har knappen hals-område på kroppen precis ovanför halsen, medan andra har det på undersidan av halsen.

2 Slip ett hål gitarr rem över knappen på kroppens häl och den andra över knappen i nacken. Nya gitarrband kan vara styv där hålen stansas och kan kräva lite uppmuntran för att passa över den gitarr bandet knappen.

3 Sätt remmen och gitarr över hela kroppen med avsnittet bandet fäst vid nacken vilar över höger axel (över vänster axel för vänsterhänta spelare), med avsnitt bandet leder till hälen av kroppen vilar över ryggen .

4 Justera längden på remmen enligt instruktionerna vanligtvis ingår med bandet tills gitarren är i en bekväm spelläge. Denna position kommer att vara olika för varje spelare och är en smaksak.

Installera Remmar på gitarrer med One Strap Button

1 Leta reda på bandet knappen på hälen på gitarr kropp och glida ena änden av bandet över hålet.

2 Sätt i läder sladden eller snörning (medföljer vissa band) under strängarna på toppen av halsen, strax bakom den vita plastmuttern. Muttern är den del högst upp av halsen som används som en brygga för att separera strängarna från halsen som leder till avstämningstangenterna. Om en sladd eller snörning inte ingår, använd en läderrem, snöre eller tunt rep ca 12 inches i längd.

3 Linda sladden runt halsen och bifoga det till sin utgångspunkt med en dubbelknut för säkerhet. Tillåt ca 2 inches av spelrummet mellan hållaränden och gitarrhalsen, så att den inte kommer i kontakt med halsen och störa närmaste tuning nyckel.

4 Placera gitarren och bandet på kroppen och göra justeringar som behövs.