Hur att få din bil Wired för Keyless Entry

Hur att få din bil Wired för Keyless Entry


Keyless posten är ett populärt komplement till ett fordon, där ägaren av ett fordon kan låsa sin bil genom att klicka på en knapp på en personlig fjärrkontroll. Används för bekvämlighet och säkerhet, är fjärrstyrning bra för att låsa upp en dörr snabbt på natten i ett mörkt område eller när dina händer är fulla av matvaror. Om bilen inte för närvarande stöder fjärrstyrning, kan du ha din bil kopplad till stöd för funktionen.

Instruktioner

1 Har keyless inresa till som ett alternativ när de köper en ny bil. Många gånger biltillverkare kommer att lägga ett nyckellöst system för inresa som en perk eller uppgradera när du köper en ny bil. Om du önskar denna funktion, se till att prata med den återförsäljare som du köper bilen från. Med tanke på populariteten av denna funktion, är det sannolikt att de kommer att kunna underlätta din begäran.

2 Kontakta din återförsäljare på eftermarknadsnyckellösa system. Om du redan har köpt bilen, kan du kontakta den återförsäljare som sålde bilen från och ta reda på vad nyckellösa system fungerar bäst med fordonet du köpt. Eftersom varje bilmodell s låssystem är annorlunda, kan vissa eftermarknaden alternativ fungerar bättre än andra.

3 Prata med en eftermarknad bilmekaniker. Många mekaniker kommer att installera funktioner i en redan köpt fordon som inte är vanliga tillverkare alternativ. Uppgraderingar såsom tonade rutor, GPS och stereo uppgraderingar i bilen DVD-spelare och nyckellösa system är alla vanliga förfrågningar om många mekaniker. Kontakta din lokala bilreparationer och delar butiker för att hitta en butik som kan installera en fjärrstyrning system i bilen.

4 Köp en gör-det-själv-kit för bilen. Se till att du är tydlig på vilken nyckellösa låssystemet är kompatibelt med bilens modell innan du köper satsen. Många nyckellösa låssystemet installerar kräver omkoppling några av bilens inre arbetet och byta ut låsmekanism på bilens dörrar och bagage. Se till att du har goda kunskaper om bilreparationer innan du bestämmer dig för detta tillvägagångssätt när ledningar bilen för fjärrstyrning.