Hur man rengör och olja en kejsare Grandfather Clock

Hur man rengör och olja en kejsare Grandfather Clock


En moraklocka kan vara ett utmärkt komplement till ditt hem. Klockorna är elegant, snyggt, och kan passa med många olika stilar och hem dekorer. Kejsaren är ett företag som erbjuder ett par olika stilar av moraklockor. Du kan hitta mer traditionella farfar klockor, liksom modernare design och en mängd olika utföranden från kejsaren, vilket gör det mer troligt att du kan hitta rätt farfar klocka för ditt hem. Om du väljer att göra denna investering, bör du också lära dig att behålla din kejsare farfar klocka, som inkluderar städning och oljning.

Instruktioner

1 Ta pendeln och vikten av din kejsare farfar klocka, liksom klockor från kroppen av klockan. Du kan inte rengöra och olja på ett effektivt sätt om du inte demontera farfar klockan först.

2 Rengör komponenter du bort, liksom de inre komponenterna, med en mjuk trasa. För caked-on damm, kan du använda en lätt fuktad trasa på allt men urtavlan.

3 Placera en liten mängd olja på klock kugghjul och andra rörliga delar innan återmontering din kejsare farfar klocka. För bästa resultat, använd (länken i Resurs i den här artikeln) Kejsare Oil Kit. Kejsaren rekommenderar smörjning rörelserna av din farfar klockan var tre till fyra år.

4 Dra kejsaren farfar klockan bort från väggen mycket noggrant. Skaka aldrig klockan. Använd en dammtrasa att grundligt damm på utsidan av klockan.

5 Applicera trä polish till en mjuk trasa och gnugga den på trä delar av din kejsare farfar klocka. Använd små, cirkulära rörelser att tillämpa polska. Använd en separat trasa för att torka bort alla polska använder samma små, cirkulära rörelser.

6 Spraya en ren trasa med en icke-ammoniak fönsterputs. Använd trasa för att rengöra den främre glas kejsaren farfar klockan.