Hur man målar Hopscotch spel med schabloner

Hur man målar Hopscotch spel med schabloner


Det klassiska lekplats spelet hage traditionellt dras med krita, som tvättar bort i regnet. Om din skola eller kyrka lekplats används regelbundet för hopscotch spel år efter år, kan det vara jobbigt att upprepade gånger dra ett nytt spel. För att undvika extra arbete, kan du använda schabloner för spray måla en hage ombord på någon markbeläggning.

Instruktioner

1 Skär rutor av kartong så stor som du vill att varje hopscotch torget för att vara, en för varje ruta i din tilltänkta hage ombord. (En traditionell styrelse har 10 rutor.)

2 Skriv en snygg blocknummer på varje ruta, som börjar med nummer 1 och slutar med siffran 10. Varje nummer är stroke bör vara ca en tum tjock, med en jämn tjocklek över hela att göra siffrorna lätt att skära ut och måla över.

3 Placera en kartong ark på en skärmatta och minska antalet med hjälp av en kniv. För siffror med ett fönster, såsom 0, 6 och 9, och eventuellt fyra, lämna ett extra slag ansluter fönstret till kartong runt numret för att förhindra att fönstret från att falla ut. Upprepa denna process för varje bit av kartong.

4 Ordna cardstock bladen på en asfalterad yta precis som du vill att din hage styrelsen att se, lämnar en tum utrymme mellan kanterna på varje kartong ark. Placera maskeringstejp prydligt i en fyrkant runt kanterna på varje kartong ark för att hålla dem från att flytta runt.

5 Sätt maskeringstejp i en ram runt hopscotch kortet och lämna en 1-tums gränsen mellan kanten av kartong och maskeringstejpen. Detta kommer att resultera i prydliga, målade fyrkantiga kanter runt varje nummer.

6 Lay tidningar runt kanterna av maskeringstejp för att förhindra färg från att komma på andra delar av trottoaren.

7 Spray måla jämnt över schablonerna, upp till maskeringstejpen, för att göra en målad hopscotch ombord.

8 Vänta tills färgen torka innan du tar bort schablonerna.