Hur man fäster gossamer till ett tak eller en vägg

Hur man fäster gossamer till ett tak eller en vägg


Gossamer är en ren material som kommer i en mängd olika färger och skapar en nyckfull, luftig känsla i ett rum. Tyget kan skapa en saga atmosfär i ett barns sovrum, fest eller bröllop mottagning när hängde från taket eller väggar. Vilken metod du använder för att fästa materialet på en yta beror på hur du tänker visa tyget.

Instruktioner

1 Placera två ögon krokar på vardera änden av en vägg eller tak, skruva dem på plats. Väva en tunn tråd mellan de naturligt förekommande hålen i skira längs den övre kanten. Fäst trådändarna till ögonkrokar för att täcka hela väggen med tyget. Använd tyg bredare än området och gäng ihop för en tjock, veckat utseende.

2 Fäst flera remsor av dubbelhäftande tejp till ett tak eller vägg och tryck bitar av skir på plats för att täcka små områden med platta bitar av materialet. Dra materialet bort för enkel borttagning.

3 Bunch flor och binder ihop längs toppen för att skapa en tjock knut. Spika den på väggen i centrum av knuten. Sprid ut tyget längs basen av väggen och håller den i position med dubbelhäftande tejp eller små spikar.

4 Fäst Compact tyg i taket för att skapa en tält effekt. Skruva ögonkrokar i taket. Häng flor över en runda objekt såsom en rock-bågen. Linda tunna trådar runt bågen och fäster vid ögonkrokar.