Mascot kostym Idéer

Mascot kostym Idéer


En maskot är en person, föremål eller djur som tros bringa lycka och lycka till organisationen den representerar. Maskotar används av idrottslag, varumärken, band, företag, länder, högskolor och även militära. En av de vanligaste formerna av en maskot är en kostymerad person som visas på produktlanseringar, uppmärksammade händelser och sportevenemang.

djur Mascots

Djur är den överlägset mest populära typen av maskot som används, särskilt för sportklubbar. Du kan välja en maskot som representerar några av de egenskaper hos ditt företag, varumärke eller lag. Till exempel, Los Angeles Kings har ett lejon maskot, Houston Rockets har en björn maskot och Phoenix Suns har en gorilla maskot. Bortsett från landlevande djur, kan maskotar också vara havsdjur, såsom hajar, valar och delfiner, eller ens typer av fåglar, såsom örnar, strutsar och papegojor.

Människor Mascots

En maskot behöver inte vara ett djur-formad dräkt; i själva verket kan det vara baserad på en viss person eller en viss ras av människor. Ta Florida State University, som använder Chief Osceola, som är en man klädd i en traditionell infödd indisk dräkt, och en häst som heter Renegade som sina maskotar. En annan idé är en maskerad dräkt som liknar en kändis eller en inflytelserik person. När du väljer din maskot, se till att den är lämplig för ditt varumärke eller lag och det kommer inte förolämpa personer eller kulturer.

livsmedels Mascots

Tillsätt lite humor och originalitet till din maskot med en knäpp mat-tema maskot kostym. Det finns en mängd olika maskeraddräkter mat outfits tillgängliga från återförsäljare online eller kostym butiker. Vad sägs om en korv kostym, en ketchupflaska eller ens en människa storlek flaska öl för något annat?

illusion dräkter

Illusion kostymer kommer säkert att fånga uppmärksamheten hos dina kunder eller fläktar. De är utformade för att skapa en häpnadsväckande och ofta komiska illusion, såsom en clown som ständigt kan gå på händerna, en kanin som bär en människa eller en gorilla ger en man en piggyback ride. Illusion kostymer endast kräva en person att fungera som maskot, men de är ofta dyrare än traditionella djur maskot dräkter.

abstrakt Kostymer

Om djur, fåglar, fisk eller livsmedel är bara alltför vanligt för din maskot, vad sägs om något lite mer unikt? Vissa maskeraddräkter butiker och maskot leverantörer kan skapa din egen maskot från en personlig ritning eller idé. Scary utlänningar, sex beväpnade monster och konstiga fyra-eyed varelser är alla möjliga framtida maskot kostymer.