Hur man bygger en smycken Armoire

Hur man bygger en smycken Armoire


En snickeri nybörjare kan bygga en elegant och robust smycken armoire från två trä fruktlådor. Lådorna finns i livsmedelsbutiker och ofta hålla säsongens frukter som mandariner. Denna rymliga smycken armoire kommer att ge ett organiserat hem för halsband, armband och örhängen, och kommer att vara ett attraktivt tillägg till sovrummet, bad eller inbyggd garderob. Armoire, som kan byggas på bara några timmar, skulle också göra en tankeväckande gåva för ett smycke älskare.

Instruktioner

1 Ta bort alla pappersetiketter från fruktlådor. Måla varje låda, insidan och utsidan, med svart sprayfärg.

2 Fäst lådorna till varandra på långsidorna med limpistol.

3 Skär en bit av svart plast screening för att passa på baksidan av båda lådorna med saxen. Häfta screening till baksidan av lådorna med häftpistolen.

4 Fäst 14 stick-on krokar runt de övre innerväggar båda lådorna.

5 Mät bredden och längden på en låda. Klipp ut två bitar av ultra mocka till mätningen med saxen.

6 Fäst varje bit av ultra mocka till toppen framkant varje låda med limpistol. Lägga till en bit av dekorband till den övre kanten med limpistol.

7 Fäst två stick-on krokar till höger och vänster låda kanter, halvvägs ner, vänd utåt. Dra ultra mocka gardiner till krokarna.

8 Häng halsband och armband från de inre armoire krokar. Slide krok drop-stil örhängen i screeningen hålen mellan lådan spjälorna.