Hur avdelning dina målningar

Hur avdelning dina målningar


Artister varierar i hur de väljer titlar för sina målningar. Vissa börjar med en titel, innan målningen är ens börjat. Andra vänta tills målningen är klar, då basera titel på de känslor det inspirerar i dem. Ytterligare andra föredrar att inte ge sina målningar titlar eller helt enkelt basera dem på ämnet. Vi vet att många berömda målningar inte genom sina ursprungliga namn, men med namn som ges till dem av konsthistoriker eller museer. Att välja namn för dina egna målningar bygger till stor del på vad du känner dig bekväm med.

Instruktioner

1 Bestäm om du ska använda ett namngivningssystem. Vissa artister titel målningar i serien. En grupp av målningar av eller inspirerad av New York kan helt enkelt kallas "New York målning 1", "New York målning 2" och så vidare.

2 Håll en del av fraser som inspirerar dig eller att resonans med teman av ditt arbete. Skriv ner dem i en dagbok eller i skissblock. När du namnger en målning, hänvisa till din lista för att se om någon av de potentiella titlar du har noterat ner kan gälla.

3 Ta inspiration från ämnet av målningen. Historiskt, målningar har ofta helt enkelt fått sitt namn efter sitt ämne, med titlar som "Man in Armor" eller "Landskap med ekonomibyggnader." Trots sin enkelhet, dessa titlar ger målningen en kvalitet universalitet.

4 Tänk på teman målningen. Lägga till en titel som hänvisar till dessa kan lägga till en ny dimension till målningen. Victorian målare Walter Sickert kallas en målning av en kvinna "Venetian Kvinna (Utpressning)." Tillägget av ordet "utpressning" ger målningen en helt ny känslomässig resonans.