Hur man knyter bagage

Hur man knyter bagage


Oavsett om du tar en väg resa över hela landet eller bara behöver för att få alla dina prylar till flygplatsen, kan du behöva binda ditt bagage till bilen. Det enklaste sättet att göra detta är att spänna ditt bagage till ditt takräcke med hjälp av bungee stubin. Om det inte görs på rätt sätt, riskerar du att förlora dina tillhörigheter och skadade andra bilister.

Instruktioner

1 Ordna ditt bagage på taket av bilen. Det viktigaste att komma ihåg är att du vill ha en låg tyngdpunkt. De två bästa knep för att åstadkomma detta är att placera större och tyngre föremål på botten och packning bred i stället för hög. Mest bagage bör vara relativt kvadratisk eller rektangulär i form; udda-formad bagage ska förvaras i bilen om det är möjligt.

2 Kör fyra bungee sladdar över bredden av bagagehyllan från vänster till höger. Space dem om jämnt, se allt bagage är säkrad i sidled. Varje bungee rep bör säkerställa att rack med en krok.

3 Kör två ytterligare bungee stubin över längden på bagagehyllan, kors och tvärs sladdarna du redan har säkrat. Alternativt köpa en bagagenätet och säkra den på alla hörn.