Hur man målar Letter Schabloner

Hur man målar Letter Schabloner


Konsten att stencilling är lämplig för både dekorativa och nyttoapplikationer. Schabloner är användbara för att öka heminredning, samt ge bokstäver för utomhusbruk. Stencil färg kan ansluta sig till nästan vilken yta som helst, inklusive väggar, plast, hyllor, skåp, papper, metall och vissa typer av material. För att uppnå bästa resultat, förbereda ytan innan måla brev stenciler. Detta uppnås enkelt med en mjuk trasa och varmt tvålvatten; ett färskt skikt av färg kan också se till att du får det bästa resultatet på väggar.

Instruktioner

1 Placera brev stenciler på ytan som du målar. Markera placeringen med ljus penna linjer. Kontrollera om ens avstånd mellan varje bokstav. Ta schablonen, avslöjar markeringarna under.

2 Lägg nivån mot botten av brev och platt mot ytan som du målar, se till att placeringen är ännu. Justera blyertsmarkeringar, om det behövs.

3 kvarter från områdena bokstavs stenciler där du inte målar med maskeringstejp.

4 Squirt ditt hantverk eller stencil färg på papper plattan, skapa separata områden för varje färg som du använder.

5 Placera brev stenciler stadigt mot ytan som du målar, matchar stencil med de tidigare placerade varumärkena. Tejpa brev stenciler till ytan löst med en bit maskeringstejp på varje sida. Håll stencilen platt mot väggen genom att sprida fingrarna ut över ytan av stencilen och runt schablonen öppning som du är målning.

6 Doppa platt huvud av rundan pensel i färgen. Badda pensel på öppningen i bokstavs stenciler, fylla i formen helt. Upprepa processen för varje bokstav som målas i samma färg.

7 Skölj pensel, torka med en pappershandduk och plocka upp nästa färg. Torka av ytan av schablonen med pappershandduk om du använder samma uppsättning för varje färg.

8 Upprepa steg 3, steg 6 och steg 7 tills projektet är slutförd.

9 Låt ytan torka helt innan du rör, tvättning eller på annat sätt manipulera området.