Hawaiian temafest Aktiviteter

Hawaiian temafest Aktiviteter


Hawaiian temafester få vänner och familj för att njuta av det varma vädret, men överväga hur man får dem på sina fötter och ha kul tillsammans. Att välja rätt mix av spel och tävlingar för din fest publiken tar lite planering, men engagerande spel kommer att få alla i en högtidlig stämning.

Bowling for Ananas

Bowling för ananas kräver tillräckligt med utrymme för att ställa upp åtminstone två "bowlingbanor." Ställ upp mellan fem och nio rå ananas i varje bana och lämna de första tävlande en kokosnöt. Uppmuntra dem att skål med hjälp av kokos. Håll poäng för att se vilka bowlinglag får flest poäng och använda ananas och kokos senare i en fruktsallad om de inte är alltför blåmärken.

sträng~~POS=TRUNC Leis

För en lugn fest där du ser fram emot att umgås med gäster, satt alla på strängarna leis eller blomstergirlanger för sig själva. Använd stora nålar och tandtråd för att strängen Leis, och ger en massa blommor, såsom nejlikor, daisy eller plumerias. Detta är en tystare verksamhet som slappnar av gäster och ser till att de kommer att gå hem med en vacker, doftande krans av blommor.

Hula Contest

Samla flera hula hoops och få dina gäster att ge dem en spin. Erbjudande utmärkelser för gästen som kan snurra sin bågen längst, för gäster som kan flytta bågen upp och ner hans kropp och för gästen som lätt kan hopprep med hjälp av rockring. Om du inte behöver hula hoops efter festen, erbjuda dem till vinnarna för priser.

Limbo

Limbo tävlingar hjälpa värma upp ett parti. Du behöver en lång pinne eller tapp hålls horisontellt mellan två personer. Gästerna radas upp och börjar gå under klubban, böja bakåt snarare än framåt. De är ute om de rör pinnen, som sänks varje gång hela linjen gör det igenom. Spela Hawaiian musik medan denna verksamhet kommer att hålla energinivån uppe, och uppmuntra gästerna att klappa med till musiken.

Hawaiian Knop

Dela upp gäster i grupper om fem eller sex och få dem att stå i cirklar. Gästerna blunda och nå ut till fånga hand med varandra. Detta trasslar sina armar i en knut. När de öppnar sina ögon, tala om för dem att reda ut sig utan att släppa varandras händer. Den första gruppen att ångra knut vinner ett pris.