Hur man odlar Weeping mullbärsträd

Hur man odlar Weeping mullbärsträd


Även känd som en vit mullbär är gråtande mullbärsträd (Morus alba) ett lövträd som växer till höjder mellan 10 och 15 fot, med en lika stor spridning på förfallodagen. Den gråtande mullbär växer i någon typ av väldränerad jord. Grenar gråtande mullbärsträd sopa dramatiskt nedåt, ger vika för spetsiga gröna blad som gulnar på hösten. En produktiv FRUKTODLARE, växer gråtande mullbär från frön sådde i fuktig jord.

Instruktioner

1 Fyll en plastpåse med fuktig torv och släppa gråtande mullbärsträd frön i plastpåsen. Förslut plastpåsen och placera den i kylskåp i tre månader.

2 Fyll ett frö starter bricka med steril planteringsjord. Ta bort plastpåsen från kylskåpet efter kylperioden och tryck två till tre gråtande mullbärsfrön ¼ tum i marken för varje cell.

3 Täck fröet startfacket med sin tydliga plastlock. Lyft på locket regelbundet för att kontrollera jorden för fukt. Imma jorden med vatten från en sprayflaska närhelst det är nödvändigt.

4 Ställ fröet startfacket i ett område som tar emot indirekt solljus. Hålla en temperatur på 23,9 grader Celsius under groning, vilket vanligtvis tar mellan 9 och 14 dagar.

5 Ta bort locket från fröet startfacket så snart gråtande mullbärs fröna gro. Fortsätta att upprätthålla fuktig jord, värme och indirekt solljus som plantorna växer.

6 transplantera gråtande mullbärs plantor i enskilda 6-tums krukor när de utvecklar sin andra uppsättning av blad. Plantera gråtande mullbärs plantor utomhus när de når 12 inches i höjd.