Hur man drar SpongeBob & Patrick

Hur man drar SpongeBob & Patrick

Hur man drar SpongeBob & Patrick

För nästan ett decennium, har Svampbob Fyrkant och hans vattenlevande vänner varit att både barn och vuxna att skratta med sina undervattens upptåg. Medborgarna i Bikini Bottom är också mycket roliga karaktärer att dra, eftersom deras enkla design gör processen en rolig en med njutbara resultat. Detta gäller särskilt vid utarbetandet seriens två huvud stjärnor, Svampbob och hans bästa vän för alltid, Patrick Star.

Börja med att rita en 2-D rektangel som är lite smalare nedtill än upptill. Rita en vertikal linje längs mitten av rektangeln för att visa var Svampbob ögon kommer att möta, sedan dra en horisontell linje genom att ange var näsan går. Nära botten av rektangeln, rita ett par fler horisontella linjer för att starta ramen för hans skjorta och byxor.

Rita två stora cirklar för ögonen, att ansluta dem på den plats där de horisontella och vertikala linjerna möts. Längst ner (och mot mitten) av Svampbob vänstra öga, börja rita överläppen. Rita en något böjd linje och sedan vid dess punkt, rita en längre version av denna linje som ser ut som det svänger under ögonen. Avsluta raden längst ner till höger sida av Svampbob högra öga och sedan rita en liten cirkel på denna punkt för att skapa kinden. Från kinden dra en lång, nästan U-formad linje för hans mun. På sin sida, starta ramen för armarna genom att dra en liten kon där axlarna ska gå. Rita en liknande form för hans byxben på botten av hans kropp.

Rita två parallella linjer som kommer från Svampbob hylsan att skapa sin arm. När man försöker att få formen av hans händer, tänk på blommönster på hans kompis Patrick badbyxor eftersom de har en mycket liknande form. Nu drar ytterligare två parallella linjer som kommer ut ur hans byxben att göra benet. När du är klar med sina armar, ben och skor, gå tillbaka till sina ögon och fästa sina ögonfransar.

Börja rita Svampbob näsa direkt vid den punkt där de horisontella och vertikala linjerna möts. Går under överläppen och göra två små rutor bredvid varandra för att skapa Svampbob tänder. Nu går under munnen och arbetar på en ram för hans kläder. Rita två små upp och ner trianglar bredvid varandra för att skapa sin krage. Mellan trianglar, dra Svampbob tie, som ser ut som en långsträckt diamant hängande från en halvcirkel. Gå nu till benen och vid den punkt där du tror att knäna ska gå, dra ett par böjda linjer för att indikera de mönster på sina strumpor.

Gå tillbaka till Svampbob ögon och dra två små cirklar, och sedan två mindre cirklar inom dem att göra sina elever. Gå nu till hans midja och lägga ett par trim rektanglar för att ange sitt bälte. När du är klar med det, kan du gå runt Svampbob huvud och lägga till små vågor som utgör hans porösa exteriör. Öppna kinden lite genom att radera den nedre halvan av cirkeln och ansluta sina läppar till en något böjd linje. Nu skulle också vara ett bra tillfälle att börja radera onödiga linjer.

Gå runt Svampbob huvud och lägga sina porer. Allt du behöver göra är att sätta sista handen på ritningen genom att gå över den med en mörkare penna för att göra det sticker ut mer. Svampbob redo ... precis i tid för sitt skift på Krusty Krab.

Starta Patrick kropp genom att rita en stor, kupig äggformad föremål. Fäst en smal kon-liknande föremål för att indikera hans huvud. Det bör inte vara en perfekt kon; den yttersta spetsen bör vara rundad och ser lite tömd. Kom ner till där Patrick ögon bör gå och dra dina vertikala och horisontella linjer. Rita ett par riktlinjer som representerar Pat armar och ben inom sina respektive områden.

Rita i Patrick lemmar på ett liknande sätt som huvudet, utom utan den lilla deflation vid spetsen. Kom till hans midja och rita en kurvig linje som visar var hans stammar börja. Gå vidare och dra sina byxben, som bör vara lite mer linjär än hans konliknande ben. Nu gå upp lite (precis under den stora korset på hans ansikte) och rita en mindre böjd linje under den horisontella linjen för att starta munnen.

Rita två stora ovaler för Patrick ögon. Ovanför dem, squiggle i ögonbrynen. Avsluta munnen på samma sätt som du gjorde Svampbob, utom inte dra kinden. dra bara en liten, lätt böjd linje som visar var hans läppar möts. Rita en liten C omgiven av en större C på Pat mage att ange sitt naveln.

Rita två mycket små ovaler inom Patrick ögon för att representera sina elever. Tillsätt några små fläckar över hela kroppen och lemmar.

Rita i blommiga mönster på Patrick stammar. Nu är det enda som återstår för dig att göra är att fylla i och sanering. När det är över, kommer Patrick att vara redo för en spännande dag ... sova.

Saker du behöver

pennor skiss papper Suddgummi