Hur man bygger en smycken bänk

Hur man bygger en smycken bänk


En smycken bänk liknar någon form av arbetsbänk, men att göra det en mycket effektiv arbetsyta för smyckestillverkning, kommer den att behöva några anpassningar och tillägg. Tänk på att ett smycke bänk är inte en lödstation, så om du planerar att göra någon lödning eller annat arbete med öppen låga, behöver du en brandsäker arbetsplats med god ventilation. En smycken bänk är perfekt för tråd formning, beading, piercing, arkivering, sätta stenar och göra en mängd andra uppgifter. Mängden och typen av lagringsutrymme du bygga in din bänk kommer att bero på vilken typ av arbete som du planerar att göra det.

Instruktioner

1 Skär av en ände av plywoodskiva på 27,5 inches, vilket resulterar i en 48-by-27,5-tums blad och en större kvarvarande arket. Från överblivna blad, markera och skär en 55-by-30-tums ark. Skär två 52-by-6-tums remsor från din återstående plywood.

2 Klipp din två av fyra timmer i två 55-tums bitar, åtta 34-tums bitar och tre 23-tums bitar. Standard två av fyra är 96 inches lång, så du bör kunna få alla dessa nedskärningar av fem bitar om du klipper en 55- och en 34-tums bit från två, sedan två 34- och en 23-tums bitar från nästa tre.

3 Fastställa 55-tums bitar på marken med 23-tums bitar mellan dem, en i vardera änden och en i mitten, alla på sina två-tums sidor så träet bildar vad som ser ut som en hård "8" som är 55 av 26 inches (23 plus bredden av de långa bitar). Skruva alla dessa bitar tillsammans med användning av 3-tums skruvar för att borra i ändarna av de kortare stycken genom sidorna av längre sådana. Använd två skruvar per bindningsställe och Förborra hål om virket börjar dela.

4 Applicera ett tunt lager av trä lim längs de övre ytorna i denna ruta och bifoga 55-by-30-tums bit till toppen med 1 1/4-tums skruvar, foder upp i jämnhöjd med tre sidor och lämnar en 4- tums överhäng framtill. Bifoga till husdelen för skrivbordet.

5 Dela upp 34-tums trä i par och lägg en platt på sin bredare sida, sedan linje den andra halvan av paret upp längs dess längd vilar på sin 2-tums sida så att de bildar ett L. Skruva ihop bitarna för att bilda ben för ditt bord.

6 Vänd bordsskivan över och klämma ett ben till insidan av ett hörn med en C-klämma. Skruva benet i tabellen med två skruvar i varje 2 av 4. Upprepa för alla fyra benen.

7 Ställ tabellen upp på benen och använda 1 1/4-tums skruvar för att fästa de två återstående plywood remsor benen på de främre och bakre sidor av bordet, vilket gör att deras toppar är nivån på cirka 8 inches från marken . Kör en linje av lim längs topparna av dessa remsor och placera 27,5-by-48-tums bit plywood ovanpå dem, knacka det på plats med en hammare, om det behövs. Försiktigt skruva in stödremsor, förborrning att undvika att dela upp trä, om det behövs.

8 Skruva fast masonit bricka på baksidan av din arbetsbänk, så att 2 fötter för att visa ovanför bänkskiva och resten för att hänga under den. Lägg bricka krokar för dina ofta använda förnödenheter och verktyg på den övre delen och dina mindre använda förnödenheter och verktyg under arbetsområdet.

9 Ta lådorna från en plastbåtar låda set och borra fyra hål i botten av höljet. Använda 1/2-tums träskruv, skruv höljet på undersidan av skrivbordet, nära ryggen så att du kan få tillgång till de övre lådorna. Alternativt kan du borra hål på baksidan av lådan hölje och skruva den på din bricka. Byt ut lådorna att slutföra din bänk.