Hur att dekorera en Baptismal skärp

Hur att dekorera en Baptismal skärp


I kristna traditioner dopets sakrament är den första av sju sakramenten och betecknar början av andligt liv. Det symboliserar början av individens resa som en medlem av den kristna kyrkan. En dop- skärp är en bit av vitt tyg som draperier runt axlarna av den person som mottar dopets sakrament, vare sig det är en baby eller en vuxen. Att på lämpligt sätt dekorera och anpassa en dop skärp, behöver du inte erfarenhet med utsmyckade broderi. Dekorationerna på bågen handling datum för dop och namnet på barn eller en vuxen döps tillsammans med lämpliga religiösa symboler.

Instruktioner

1 Välj satin järn-på lappar för bokstäver och siffror i pastellfärger och guld och silver. Helst hålla sig till en färg plus guld eller silver. Din färdiga dop- bågen ska se elegant, inte skrikig.

2 Vik dop- bågen i halv för att göra det mer hanterbart att arbeta med och att tydligt visa dig var mitt i bågen är när du dekorera. Placera järn på siffror för dopdatum 10 inches från botten av den ena änden av bågen. Placera en lapp som säger "dop" en halv tum ovanför datum. Järn dem att använda medelvärme.

3 Vänd vikta bågen och placera bokstäverna för namnet på den person som döptes ca 10 inches från botten. Stava ut sina första, mellersta och efternamn. Järn på bokstäver med medelvärme.

4 Vrid bågen tillbaka till sidan där datumet är och centrum en järn-lapp som är ca 6 inches hög och 3 till 4 inches lång. Center patch 2 inches under dagen. Plåstret bör vara av en religiös symbol som en ängel, bedjande händer eller ett kors. Järn på plåstret med hjälp av medelvärme. Vänd den vikta bågen till den andra sidan och järn på en matchande symbol 2 inches under namnet.

5 Trä en nål och sy små, täta stygn runt omkretsen av varje lapp så inredningen kommer att stanna på i många år framöver.