Hög te Idéer

Hög te Idéer


Hög te har sitt ursprung i England när tiden mellan lunch och middag var alltför lång, vilket gör människor att uppleva hunger KVAL. En enkel eftermiddagsfika med te har förvandlats till en gammal tradition, att många kulturer njuta. Hög te kan erbjuda enkel biljett eller utarbeta uppslag. Många restauranger och fina exklusiva hotell erbjuder hög te. Du kan förbereda en hög te i ditt hem och dina gäster kan smutta te, mellanmål på godsaker och koppla och chatta.

inbjudan

Skicka ut inbjudningar för din eftermiddag hög te, om du bjuda in några nära vänner eller en stor folkmassa. Du kan välja att köpa färdiga hög te inbjudningar, eller vara kreativ med design av ditt eget. Börja med några texture bilder pastell papper och lim tidningen av damer som dricker te eller tjusiga tekoppar. Skriv inbjudan med en kalligrafi penna, eller gå datorn vägen och använda en calligraphystilsort. Använd pastellfärg kuvert och försegla ryggen med en dekorativ stämpel. På inbjudan kan du föreslå att klä upp för afternoon tea, och även frågat om dina gäster har favorit te smaker.

Atmosfären

Ställa en vackert bord gör denna urgamla tradition en festlig affär - om inomhus eller utomhus. För en sommar hög te, ställa in tabeller upp utomhus under en uteplats eller paraplyer. Sätt vaser av färska blommor på varje bord. Täck bordet med en spets eller linne dukar och linneservetter, tillsammans med Kina koppar och tefat Placera en namnkort för varje gäst. Inrätta ett buffébord med dina godbitar och te - serveras på porslin eller silver skivorna. Klassisk musik spelar i bakgrunden gör för en avkopplande och elegant eftermiddagste.

teer

Brant ditt te i flera porslin tekannor och alltid använda kallt, filtrerat vatten. Du kan branta ditt te med teblad eller tepåsar. Erbjuder ett urval av grönt, svart och vitt te i ett urval av smaker för dina gäster. För mycket varm dag, tjänar en variation av iced te. Sätt ut sockerbitar, honung, tillsammans med konstgjorda sötningsmedel för din kost medvetna gäster. Servera kannor grädde och mjölk; innefattar en platta med citronskivor och färsk mynta. Håll ditt te varm genom att lägga till en te mysig ovanpå tekannan.

Mat

Om du är en mästare bagare, göra vissa scones, muffins, citron barer, diverse kakor och bakverk. Var djärv och prova på att förbereda en engelsk bagatell. Ställ ut en platta av små snittar. Skär skorpor utanför bröd, sprids med smör; och göra fyllningar av curry kyckling sallad, skivad kalkon, vattenkrasse och morot raisin. Har lockar smör, olika smak sylt, gelé och lemon curd för scones och muffins. En skål med färsk frukt skära upp är ett trevligt tillägg, särskilt under sommaren. För något speciellt, dip jordgubbar och bananer i chokladsås.