Jeep Commander elektriska problem

Jeep Commander elektriska problem


Elektriska problem i Jeep Commander fordon har lett till återkallanden av Chrysler och National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) 2008, 2009 och 2010. Registrerade fordonsägare bör ha fått anmälan från tillverkaren med anvisningar om var att föra de återkallade Jeepar gratis reparera.

WIN Modul Defekt

Den 6 maj 2010, Chrysler återkallade 40,131 fordon, inklusive 2010 års modell Jeep befälhavare för en trådlös Tänd Node (WIN) modul uppvisar en bindande villkor för magnetspärren. Det är möjligt att ta bort nyckeln från modulens tändningslåset innan shifter går in i "park" -läge, vilket kan göra det möjligt för fordonet att rulla iväg och orsaka en krasch.

Krockkudde Wiring Defect

Den 7 april 2009 Chrysler återkallade 4,314 fordon, inklusive vissa 2009 befälhavare, eftersom en kabel fel kan leda till förarsidan krockkudde inte att fungera korrekt. Under tillverkning, var ledningarna oavsiktligt återförs på rattstången styrmodulen förarkrockkudde tändsatskontakten.

Front styrmodul Defekt

Den 5 februari 2008 Chrysler påminde 1,338 jeepar, inklusive 2008 befälhavare för ett fabrikationsfel i den främre kontrollmodul som kan leda till att motorn stannar när du kör eller inte att starta. Den elektriska problem kan orsaka vindrutetorkarna att sluta fungera korrekt.