Hur byter jag som täcker trappsteg?

Hur byter jag som täcker trappsteg?


Slitbanan av trappan är platt planka du gå på vid klättring eller fallande en trappa. Kanske din är slitna, färgas eller målade en oattraktiv färg. Slet ut dem är dyrt och tidskrävande, speciellt om du gör det själv. Lyckligtvis trappa del företag har perfekt, snabb lösning på problemet. Stair mönster omslag som passar över den befintliga slitbanan, som finns i alla typer av lövträ från Red Oak till körsbär, kan du spara tid, ansträngning och pengar.

Instruktioner

1 Mät bredden och längden på varje slitbanan från topp till botten, och skriva ner dem. Inga två trappor är exakt likadana, särskilt om huset är gamla och har lagt sig under årens lopp. Gå till din lokala hem -Förbättring centrum och beställa mönster omslag. De finns i standardstorlekar, men du kan ha dem anpassade skära i butiken om du inte har en tablesaw. Markera varje trappa som det skärs.

2 Fläck ersättningsslitbanor för att matcha lövträ i ditt hem. Borsta fläcken på med en pensel och torka bort överflödigt med en mjuk trasa. Var noga med att arbeta med träfibrerna, inte över det. Låt det torka enligt specifikationerna på burken. Sand lätt mellan kappor och tillämpa så många skikt som du behöver för att få rätt färg. Avsluta med polyuretan att försegla trä mot repor och skav.

3 Skär tillbaka varje gammal trappsteg i jämnhöjd med riser med en elektrisk sticksåg. Sopa upp sågspån, och torka av med en fuktig trasa.

4 Applicera konstruktion lim på baksidan av botten trappsteg locket. Limmet kommer i fogtätning rör och är enkel att använda. Montera slitbanan över den gamla trappan och utöva påtryckningar i 30 sekunder. Avsluta genom att hamra på efterbehandling naglar 3/4 tum från varje kant. Gå vidare till nästa trappa, arbeta dig uppåt tills du når toppen.