Födelsedag gåvor för kvinnor Turning 60

Födelsedag gåvor för kvinnor Turning 60

Födelsedag gåvor för kvinnor Turning 60

Turning 60 har aldrig sett så bra för kvinnor. Med hälsosammare livsstil löna sig, kvinnor som vänder 60 kommer sannolikt att vara aktiva och intresserade av att följa allt som livet har att erbjuda. Även om denna milstolpe födelsedag betyder att hon är närmare till pension och kan uppleva glädjen av att vara en "mormor", inte alla 59ers hälsar denna stora dag med ett leende på deras ansikten. Påminna henne om hur underbart och levande hon är med en gåva fantastiskt födelsedag att fira hennes liv hittills.

60 Favorite Things

Ljusna hennes dag och ge henne något att göra för timmar med 60 gåvor som representerar några av hennes favorit saker. Du behöver inte bryta budgeten på denna idé, helt enkelt blanda några billiga objekt som speglar hennes personlighet eller livsstil med några trevligare gåvor för att fira sin stora dag. Fyll en stor gåva korg med varor hon tycker dagligen, liksom hennes favorit läppstift, smak av gummi, handkräm, kakor (räkna varje kaka separat för att komma till 60 snabbare) och romaner att göra henne fnissa med entusiasm och för att visa hur bra du verkligen känner henne. Inkludera en tankeväckande kort att uttrycka din tillgivenhet och beundran för födelsedag dam.

Böcker

Bestäm vilken genre av böcker din födelsedag celebrant har och leverera vissa behandlingen material för att få henne genom en helg eller semester. Om hon älskar mordgåtor, kanske hon vill att Alex Cross serien av James Patterson. Om hon älskar romaner, plocka upp alla Danielle Steel böcker du kan hitta. Om glupsk läsare har synsvårigheter, överväga att få henne en elektronisk bok läsare som Amazon Kindle, som gör det möjligt för läsarna att öka teckenstorleken för mer bekväm läsning. Elektroniska läsare är också lätt, vilket är bra för artros händer. Om din födelsedag gal är att ha en hård tid med denna milstolpe födelsedag, överväga en inspirerande bok som "Sextio saker att göra när du vänder Sixty" av olika författare eller "Plötsligt Sixty och andra chocker senare i livet" av Judith Viorst och Laurie Rosewald .

Bio

För soffan potatis födelsedag flicka, överväga en gåva korg fylld med "äldre kvinnor" -themed filmer. Titlar som "Prime", "Hur Stella Got Her Groove Back" och "The Graduate" är några intressanta alternativ att överväga. För mysterium älskare, skulle kanske en samling av Agatha Christie filmer har hon glatt mumsa popcorn i timmar. Du kan köpa titlar som "Tio små negerpojkar" och "Love från en främling" eller få en box med Agatha Christies "Miss Marple" filmer. Oavsett filmer du väljer, se till att inkludera några popcorn och traditionella film godis.

Äventyr och aktiviteter

Många 60-åriga kvinnor är mycket aktiva och äventyrligt. Om det här beskriver din födelsedag gal, en mer spännande gåva som kan stimulera nya intressen kan vara i ordning. Ge några presentkort och en fallskärm så din födelsedag celebrant äntligen kan hoppa ut ur ett plan. Du kan också överväga en enkel gym medlemskap och några yogaklasser för att hjälpa henne uppfylla sina mål att stanna smidig och aktiv. Tänk på din väns hälsa, vitalitet och intressen leta efter några äventyr eller klasser som kommer att glädja henne på denna milstolpe dag.