Hantverk för barn från Argentina

Hantverk för barn från Argentina


Argentina är ett land fullt av passion och färg. Det är också ett land med sin egen speciella märke av hjältar, från gauchos till fotbollsspelare; så för argentinska barn, finns det ingen brist på konstnärlig inspiration. I själva verket, som är flera hantverk som är perfekt för barn som kallar Argentina hem.

Argentinare sjunker

Argentinare är ett stolt folk och deras flagg är en viktig symbol för sin nationella identitet. Den argentinska flagga lämpar sig väl för replikering av barn. Baby blå och vita staplar är lätt att färg, och solen med ett ansikte i mitten av flaggan tillför ytterligare glädjande dimension. Flaggor av alla storlekar kan skrivas ut och färgade, eller barn kan försöka dra sina egna från minnet. Det är ett perfekt sätt för barn att både lära argentinska arvet och utveckla konstnärliga uttryck.

Goucho jättepumpa

En av de mest färgstarka, men mystiska, tecken i Argentina är gaucho, som är motsvarigheten till den nordamerikanska cowboy i vilda västern. Gauchos har en distinkt stil med sina hattar och halsdukar, och de är passionerade drinkers av en te kallas Yerba Mate. I själva verket har varje gaucho sin egen urholkad kalebass för att smutta te från ett sugrör metall. Eftersom många kalebasser har sina egna mönster, är en bra hantverk idé för argentinska barn att måla, rita eller hugga mönster på sina egna kalebasser. När de slutför hantverk, kommer barnen har sin egen speciella cup och ett tillbehör för när de spelar gaucho dress-up spel.

Papier Mache fotboll

Fotboll, eller futbol som det kallas i Argentina, är inte bara en hobby i det här landet, det är ett gränsfall religion. Innan de kan även tala, många barn upptäcka spelet. Ett bra sätt att ge sportälskande barn en anledning att vilja delta i hantverk är att låta dem bygga och designa sin egen papier mache fotboll. Inte bara är den sfär form en bra introduktion till att lära sig hantverket, men det finns en hel del utrymme för kreativitet i utformningen av bollen. Även om det inte kan användas som en verklig boll, gör papier mache fotboll en unik dekoration, och mindre versioner kan även göras till jul prydnads.

Milk Carton Armadillo

Bältdjur är vanliga djur i de öppna landar i Argentina. Dessutom är vissa människor anser dem en delikatess. Hursomhelst, är bältdjur en av dessa varelser med en distinkt personlighet och en som barnen från Argentina kommer säkert att bli bekant med. En enkel hantverk idé för barn är att göra en bältdjur av mjölkkartonger. Den grundläggande formen är där, med undantag för den svans och öron, som kan tillsättas när kartongen är insvept i brunt papper. Därifrån är det bara en fråga om att plocka upp en svart markering och rita ett ansikte, liksom de många sprickor och kurvor på ett bältdjur skal. Robusthet i kartongen ger en varaktig lilla farkost.