Hur att dekorera en skugga box Soffbord

Hur att dekorera en skugga box Soffbord


Skugga box soffbord har en glasöverlagring med ett fack under, så att föremål kan placeras under glaset. Ofta finns det en låda som glider under glaset, så att objekt kan nås lätt. I vissa modeller behöver dock glaset som skall avlägsnas manuellt för att infoga dekorativa objekt. Skugga box soffbord är bra för bostäder som har barn, eftersom objekt kan visas men inte rört.

Instruktioner

Hur att dekorera en skugga box Soffbord

1 Visa en samling som inte passar bra på hyllor. Till exempel kommer en samling av dekorativa handen speglar inte stå upp bra på en hylla, men kommer att se perfekt liggande i växthus på ett kaffebord.

2 Dekorera för säsongerna. Under hösten, placera färgstarka verkliga eller silke blad under glaset. Under våren skulle körsbärsblomma grenar göra en vacker inverkan på rummet.

3 Visa upp dina favoritböcker, eller dina antika böcker. Placera dem under glaset där du gäster kan se titlarna, och använda dem som en konversation starter.

4 Placera några svartvita fotografier under glaset. För att dra fördel av djupet av rutan skugga, placera fotografierna på olika nivåer genom att placera dem ovanpå glas kuber av varierande höjder. Du kan köpa billiga, klara glas- eller plastkuber på varje fartyg butik.

5 Fyll utrymmet med sidenblommor, eller för en mer modernt utseende, Vaser med en enda blomma i var och en. Se till att stjälkarna skärs tillräckligt kort, så att de inte vidrör glaset, om du inte gillar utseendet på dem vidrör undersidan av glaset. Använd avbitare att skära stjälkar av silke blommor.

6 Fyll utrymmet med ett intressant material för en mer modern, textural look, såsom kaffebönor, kulor eller färgade bitar av glas eller sten.