Hur man rengör gulnade glasfiber

Hur man rengör gulnade glasfiber


Glasfiber ytor, såsom badkar eller båtskrov, kan bilda gula fläckar över tiden på grund av mineraler och smuts i vatten. Gulnar dämpar glasfiber, lämnar en gång vita och glänsande yta ser jolleseglare och slitna. Glasfiber kräver en robust renare som tar bort de gula fläckar utan etsning av ytan. Lyckligtvis, husgeråd från köket tar bort missfärgningar och återställa glans till glasfiber topp.

Instruktioner

Vaniljkräm

1 Häll 1/4 kopp grädde av vinsten i en skål. Lägg 1/2 tsk väteperoxid till skålen och rör om. Fortsätt att lägga väteperoxiden med halv tesked tills krämen av vinsten är en tjock konsistens.

2 Placera en liten mängd av rengöringslösningen på en fuktig svamp. Torka svampen över gulnade områden i glasfiber. Placera ytterligare rengöring lösningen på svampen efter behov. Täck fläckarna helt med grädde av vinsten. Låt lösningen kvar på glasfibern under två timmar eller tills de är torra.

3 Blöt en svamp med varmt vatten. Torka svampen över glasfiber, ta bort grädde av tandsten. Skölj glasfiberytan helt och torka med en ren trasa.

Bakpulver

1 Blanda 1/2 kopp bakpulver med tillräckligt varmt vatten för att skapa en tjock pasta.

2 Blöt glasfiber genom att torka den med en våt svamp. Placera bakpulver pasta på svampen och torka över gulnade områden på glasfiber. Använd medelhögt tryck som du skrubba fläckar.

3 Skölj glasfiber med vatten. Om delar av fläckar kvar, upprepa rengöringen med bakpulver.

4 Skölj glasfiber med en våt svamp efter avlägsnande av fläckar, och torka med en ren trasa.