Hur designa din egen Cape Cod-stil hus

Hur designa din egen Cape Cod-stil hus


Cape Cod hem byggdes först i New England i slutet av 17-talet. Dessa bostäder byggdes för att vara så robust som fartyg för att överleva den hårda vind, snö och regn vanliga på kusten. Tack vare denna stabil konstruktion, många av dessa hem fortfarande står hundratals vintrar senare.

Instruktioner

Utforma en Cape Cod House

1 Skapa en rektangulär planlösning. En typisk Cape Cod hus är en rektangulär låda med långsidorna på framsidan och baksidan av huset.

2 Utforma en eller en och en halv berättelse hem. Cape Cod hem är i allmänhet mindre än två våningar. Den halv våningar är i huvudsak en färdig vinden med sluttande tak.

3 Håll det symmetriska. De flesta Cape Torsken har en främre dörr mitt i hemmet och ett fönster eller två på var sida om ingången. Symmetrin fortsätter inuti; hemmet är skuren i två lika stora sektioner till höger och vänster om en liten foyer. I hem med mer än en berättelse, är trappan i allmänhet direkt framför dörren. Ovanför trappan kommer hem delas upp i lika stora delar.

4 Cap ditt hus med en inverterad V-formad tak. Taket bör hänga husets omkrets med minst en fot på framsidan och baksidan, och omkring sex inches på sidorna. Taket branta, snygg form skapar lite luftmotstånd och både regn och snö snabbt faller av lutande sidor. Med ingen plats för vatten eller snö för att samla in, är Cape Cod stil tak resistent mot vattenskador och röta.

5 Täck utsidan av ditt hem med horisontella trä bältros. För en mer modern syn, använda ett mer hållbart singel gjord av ett syntetiskt komposit. Medan Cape Cod hem tål de flesta miljöfrågor, är trä föremål för insekter.

Lägga Cape Cod stil till din inredning

1 Välj trägolv. Välj rustika plankor eller fina lövträd. Golven kanske naturliga färg, blekt eller målade.

2 Utforma en blandning av färdiga väggar och synliga bjälkar. Före uppfinningen av gips, var det mycket dyrt att anlita någon som gips innerväggar. Idag är den exponerade-beam ser mycket på modet, och ofta föredrog att gips eller gips. Kom ihåg dock att gips och gips dölja el- och VVS fixturer och linjer. I den 17: e århundradet, var detta inte ett problem.

3 Håll linjer enkel och vanlig. Liksom sina puritanska förfäder, New Englandrog enkla linjer och liten utsmyckning. När dekorera din Cape Cod, väljer enfärgade tyger och neutrala färger. Undvika allt alltför noga eller dyrbar. Som regel, Cape Torsken är små; saker måste stanna enkel eller kommer de att överväldiga utrymmet.