Vilken typ av kakel för ett golv är inte hal?

Vilken typ av kakel för ett golv är inte hal?


Kakel golv kan skapa en elegant och färgrik look för alla rum. Men många golv kakel alternativ har en slät, blank yta, vilket kan vara mycket hala. I rum som kök och badrum, där ytorna kommer sannolikt att bli våt, är det särskilt viktigt att hitta golv med bra grepp för att förhindra halka och faller. Lyckligtvis finns det halkfria golv som kan hålla din familj säker från skada och samtidigt ge ett attraktivt utseende för ditt golv.

Skiffer

Skiffer kakel har en robust utseende och ger utmärkt grepp när den används som en golvbeläggning. Den levereras i en mängd olika färger, inklusive grå, blå, grön, svart och rött, så att du kan anpassa utseendet på ditt golv för att matcha resten av rummet. På grund av sin porösa ytan, är skiffer golvplattor benägna att färgning. Men att tillämpa en sealer gör den mer motståndskraftig mot fläckar och skyddar ytan från andra tecken på slitage. Tätning din skiffer golvplattor gör det också mindre känslig för fuktskador.

henad Granit

Granit kakel brukar betraktas som en lyx golv alternativ. Men om du använder finslipat granit kakel, faktiskt ger det en halkfria yta som fungerar bra med en mängd olika hem stilar. Henad granit har en matt yta, även om ytan förblir plan och jämn. Liksom polerad granit, har det ett elegant utseende och kommer i en mängd olika färger och stilar. Inga två plattor är samma på grund av virvlande mönster i stenen, så det ger en verkligt individuellt utseende för ditt hem. Finslipat granit är extremt tålig och rymmer upp till slitage väl. Det är fuktresistent, så att du kan använda den i ditt badrum eller kök.

Kork

Cork kakel har en strukturerad yta som ger perfekt grepp på hårt trafikerade områden och rum med våta ytor såsom badrum och kök. Det är extremt hållbart och lättskött, och erbjuder enkel installation så att du kan ta itu med jobbet själv. Kork kakel är också fuktbeständig, mögel-resistent och bakterieresistent, vilket gör det idealiskt om det finns allergiker i ditt hem. Du kan välja från ett utbud av färger, mönster och mönster för att anpassa utseendet på ditt golv.

Vinyl

Vinyl kakel är en budgetvänlig, halksäkert golv alternativ. Den finns i en mängd olika färger, mönster och mönster, och många stilar har en strukturerad yta som ger effektiv dragkraft. Vinyl kakel är också lätt att installera och ren, och det är en av de mest fläcktåliga golv alternativ. Du kan också hitta vinyl kakel som liknar sten, trä, betong och terrazzo kakel till en bråkdel av kostnaden.