Idéer att täcka en Back Porch

Idéer att täcka en Back Porch


Tillbaka verandor tjäna många funktioner, såsom att kasta regn från bakdörren, håller stövlar och andra utomhus grejor, ett utrymme för att mata hunden eller en mellanlagringsplats för krukväxter, för att nämna några. Men om du längtar efter att göra din veranda mer användbar i alla former av väder, då överväga att stänga den. Med taket redan på plats, finns det flera alternativ för att täcka yttre murar och skapa en tre- eller fyra-säsong utrymme.

Undersökning

Även om inte en alla väder alternativ kommer att skapa en skärm rum på ryggen veranda göra en härlig plats att sitta under milda vädret och låter dig ändå känna att du är utanför. Fördelen med att hålla buggar och myggor borta kallar också drömmar om sommarnätter luktade kaprifol och titta på eldflugor.

flera fönster

Bygg en solrummet genom att täcka sidorna av ryggen veranda med flera fönster. En helt inglasad veranda eller en med "knä väggar" är en av personliga preferenser. Knä väggar är 2- till 3-fot höga väggar som sträcker sig från golvet till den nedre delen av fönstret. Gavlar kan vara glas eller sidospår. En fyra-säsong rum behöver tak isolering och sin egen värme och kylsystem eller enheter.

Ytterväggar, sten eller tegel

Om vad du vill ha är ett extra rum, såsom ett kontor eller sovrum, överväga att placera ett par fönster och med resten av väggar av gips eller panel. Utsidan täcker ska matcha befintligt hus, om det är möjligt. Vinyl eller aluminium ytterväggar är lätt att matcha eftersom färgen kan blandas till någon färg och tillämpas på nya höljet. Tegel eller sten kan vara svårt att matcha. Tänk på att använda en kontrasterande material som kommer att komplettera din nuvarande hus beläggning, såsom ceder skakar eller styrelse och läkt. En ny böja eller liten veranda kommer att hjälpa din nya tillägg passa in i harmoni med resten av huset.