Handledning för reflekterande metall i Photoshop

Handledning för reflekterande metall i Photoshop


Ett reflekterande metalleffekt kan användas för att skapa intressanta ytor. Den också kan blandas med ett antal andra strukturer, filter och effekter för att skapa en hel rad av utseende. Skapa en illusion av metall med hjälp av några av Photoshop blandningsverktyg.

Instruktioner

1 Skapa en svartvit version av den form du vill att din reflekterande metall att ta. Kanterna ska vara skarp kontrast, bara svart och vitt utan grå i mellan. Gör bakgrunden vit och förgrunden (föremålet) svart.

2 Välj din lager och klicka sedan på "Lager", "Layer Style" och "Satin". Detta kommer att skapa en snake- eller elektrisk-liknande effekt i det inre av objektet.

3 Kontrollera "Avfasning och relief" på vänster sida. Ändra stil att "Inre avfasning" och ställ in teknik för att "Smooth." Ange riktningen för "Up". Justera djup och kontur tills de inre koniska blockerar de flesta av insidan av objektet, medan bara sidor synliga. Sidorna kommer att avslöja Satin effekt, vilket i kombination kommer att skapa metallytan.

4 Klicka på "Skugga." Skuggan tar hårdheten utanför kanten av objektet. Minska opaciteten tills skugg är knappt märkbar, men ändå lägger till effekten.

5 Justera "Satin" och "Avfasning och relief" inställningar. Leka med opacitet och konturen av satin, liksom djupet och konturen av avfasningen. Ändra olika inställningar ger dig lite olika effekter. Spendera lite tid att experimentera tills du får objektet att se ut precis som du vill ha det.