Hur man installerar vinyl plattor på väggar

Hur man installerar vinyl plattor på väggar


Installera vinylplattor på väggen liknar lägga vinylplattor på golvet. Samma steg mätnings gäller. Det avgörande steget i att lägga vinyl kakel på din vägg är att få exakta mått centrum. Om du börjar lägga vinyl kakel på en vägg som inte har korrekt centrerad, då vinyl kakel kommer att krokig med den tid du är klar lägger plattor.

Instruktioner

1 Rengör området av väggen där du kommer att lägga vinyl kakel med tvål och vatten så att vinyl kakel fastnar.

2 Ta en mätning längd från en ände av väggen till den andra. Dela upp den totala längden av två. Detta kommer att vara mätningen centrumlängd.

3 Ta en penna och markera längdmåttet centrum på din vägg.

4 Mät över centrum längd märket från botten av väggen till toppen av väggen för att få mätnings center bredd. Dividera det totala antalet med två och detta kommer att vara centrum breddmätning.

5 Ta en penna och markera mittbreddmått över mitten längd så att du nu har ansluter märken.

6 Låt någon hålla ena änden av kritstreck på slutet av väggen medan du håller krita linje på den andra änden av väggen så att kritlinje är direkt framför centrumlängd märket. Snap krita linje att få mittlängdlinjen.

7 Låt någon hålla krita linje på toppen av väggen medan du håller krita linje längst ner på väggen mittemot centrumbredden märket. Snap krita linje att få centrumbredden linjen. Du har nu två perfekt centrerade linjer på väggen. Markeringarna på väggen ska se ut ett stort plustecken.

8 Avlägsna skyddspapperet från en av de vinylplattor. Sätta kakel på vänster sida om mittlinjen så att dess högra sida i linje med centrumbredden linje och botten av plattan i linje med mittlängdlinjen.

9 Lägg till en annan bit av kakel på väggen direkt ovanför den första delen. Och se till att hålla plattan rakt med centrumbredden linjen och mittlängdlinjen.

10 Fortsätt att lägga plattor till vänster om mittlinjen. Flytta sedan över till den högra sidan av mittlinjen och avsluta lägga plattor hela vägen till den högra sidan av väggen.