Hur man förbereder Automotive Ytor för Rust Paint

Hur man förbereder Automotive Ytor för Rust Paint


Rost färg stoppar eller förhindrar rost. Rost färg kommer väl till pass när du målar en rostig bil som inte kan rengöras från all befintlig rost. Rost färg kan också användas i sprickor eller sprickor i en bil som inte kan nås för att grundligt avlägsna rost. Rost färg bryter ned befintlig rost och omvandlar den till en slipbar yta, nästan som ett lager av primer. Före målning, måste bilens yta vara förberedda för rost färg för att fungera korrekt.

Instruktioner

1 Använd en stålborste för att borsta bort lös rost från ytan. En styv stålborste kan lossna och ta bort stora bitar av rost och de flesta små flingor. Flytta stålborste och tillbaka över rost tills inga mer rostflagor utanför. Detta lämnar området mycket jämnare än tidigare.

2 Sand rost med 80 slippapper för att ta bort det sista av lös rost på ytan. Sand området så smidigt som möjligt att lämna en plan yta för rost färg. Några synliga rost förblir beroende på hur mycket rost var där för att börja med.

3 Blås rost och damm från området med hjälp av en luftslang eller tvätta bort det med vatten. Se till att bära skyddsglasögon om du använder en luftslang. Om tvättning av området med vatten, låt ytan torka i minst två timmar innan du applicerar rost färg.