Hur hitta Honda Dirtbike Modellnummer

Hur hitta Honda Dirtbike Modellnummer


Honda Företaget tillverkar motocrosscyklar, dubbla sport cyklar och trail cyklar. Varje smuts cykel har ett modellnummer som visar när och var cykeln tillverkades. Honda cyklar smuts har modellnummer i olika områden. Om du är osäker på din Honda modellnummer, finns det några platser som du kan se ut. Skriv ner modellnummer, och förvara den på ett säkert ställe om du vill köpa extra delar för din cykel eller den blir stulen.

Instruktioner

1 Undersök dirt bike s "hals" ram. Halsen är lång bar förbinder sätet på styret. De flesta Honda modeller har serienummer tryckt på en liten metallplatta som finns på ramens hals.

2 Kontakta en Honda Powerhouse återförsäljare. Alla Honda återförsäljare har listor över cykelmodeller. Gå till "Honda Powerhouse återförsäljare" hemsida, och ange ditt postnummer för att hitta en återförsäljare nära dig. Han kommer att ställa frågor om din cykel och kan begära att få se cykeln.

3 Titta igenom din Honda dirt bike anvisningen för modellnumret. Numret visas på broschyrer, kvitton och inköps klistermärken.