Hur man skapar Family Stick Figur dekaler

Hur man skapar Family Stick Figur dekaler


Du kan skapa familj pinnen figurerar dekaler för baksidan av bilen hemma med datorn och skrivaren. Du ser lite dekaler på ryggen av fordon, som skildrar familjen i stick-figur form. Många gånger dessa dekaler finns på lokala mässor och festivaler. Men det verkliga inte alltid runt, eller kanske du vill ha dekalen anpassas med husdjur eller sportnummer. Det är bra om streckgubbar är, även om du inte kan rita, kan du skapa din egen familj dekal.

Instruktioner

1 Designa din dekal, med hjälp av din favorit grafikprogram. Om du väljer en färgad teckensnitt eller design, göra vissa färgen kommer att dyka upp på appliceringsytan. Du kanske vill ha en vit färg för ryggvindrutor. Svart fungerar bäst på de flesta enfärgade ytor. Spara bilden till din dator.

2 Sätt i vattenrutschbana dekal papper som är avsett för skrivaren och skriva ut pinnen familjen dekalen du utformade. Var försiktig vid hantering av tryckt dekal papper för att undvika att förstöra bilden.

3 Spraya tryckta sidan av vattenrutschbana dekal papper med ett tunt lager av akryl spray. Tillåta den första beläggningen för att torka i ca 30 sekunder. Applicera ett andra skikt i den motsatta riktningen. Återigen, låt den här pälsen torka i 30 sekunder och sedan använda en tredje skikt. Låt dekalen papperet torka i tre timmar.

4 Tvätta ytan som du vill dekalen. Låt ytan våt för dekalen ansökan. Detta låter dig flytta dekalen på plats när den sätts på ytan. Vattenrutschbana dekaler fastnar på de flesta underlag.

5 Skjut dekalen i en balja med vatten i ca en eller två minuter. Avlägsna dekalen papperet från vatten och placera dekalen papperssidan till appliceringsytan. Skjut dekalen av papper och på ytan. Skjut dekalen till önskat läge. Torka försiktigt med en mjuk trasa för att avlägsna eventuella luftbubblor. Låt dekalen torka helt på ytan.