Hur man byter en Subaru Nyckelrings

Hur man byter en Subaru Nyckelrings


Om din Subaru nyckelbricka har förlorats eller skadats, kan du få det ersättas av någon Subaru återförsäljare. En ny fob för varje modell och år Subaru kostar 78 £ plus £ 13 för programmering speciellt för din bil. De flesta brickor kommer med ett batteri, men extra batterier kostar ca £ 3.

Instruktioner

1 Skriv ner Vehicle Identification Number din Subaru. VIN ligger på en metallplatta på instrumentbrädan och på förardörrkarmen. Dealern kommer att behöva detta och din registrering för att sälja dig en ny nyckelbricka.

2 Boka tid för att få en ny nyckelbricka och ta bilen till återförsäljaren. Du kan hitta en lokal återförsäljare på Subaru webbplats: http://www.subaru.com/index.html. Om du har förlorat dina nycklar helt och kan inte köra, fråga om dealern kan skicka en tekniker till ditt hem eller har bilen bogseras till återförsäljaren.

3 köpa så många fjärrkontroller som du behöver för dig själv och din familj. Given kommer att ha dem alla programmerade medan du väntar. Ha en på ett säkert ställe om du förlorar dina nycklar eller din vanliga man blir skadad; en brandsäkert är en bra plats.