Hur till polska Semi Fälgar

Hur till polska Semi Fälgar


De flesta semi långtradare, även kallad 18-hjulingar, har aluminiumfälgar. Semis är nästan alltid på vägen så att de rack upp lång körsträcka under en kort tid. Kör genom regn, smuts, lera, slask och salt snabbt dämpar den blanka yta av aluminiumfälgar. Rengöring av hjulen och återställa glans är lätt att göra. Lacket skyddar hjulen mot korrosion, samt att de halv ser bättre och väl underhållna. Hjul kan professionellt poleras med en buffert hjul, men det är lika lätt att rengöra och lysa aluminiumfälgar för hand.

Instruktioner

1 Fyll hinken med varmt vatten och blanda i lite tvål eller avfettningsmedel enligt tillverkarens rekommendationer.

2 Doppa svampen i hinken och använda den för att rengöra hjulet. Var noga med att rengöra insidan alla hål eller slitsar i hjulet.

3 Ändra ut vattnet i hinken med vanligt varmt vatten och skölj ur svampen. Rengöra hjulet med vatten och svamp för att avlägsna kvarvarande smuts eller rengöringsmedel.

4 Torka hjulet med en microfiber handduk.

5 Häll lite vätska hjul polish på en ren microfiber handduk och börja polera hjulet. Använd två fingrar för att sätta press på handduken. Polska små fläckar på en tid innan vi går vidare. Hjulet blir mörkgrå eller svart som lacket appliceras.

6 Vänta några minuter för den polska torka, sedan polera hjulet för hand med en annan ren microfiberduk. Den svarta återstoden kommer lätt avlägsnas. Upprepa poler proceduren om det behövs.