Hur man skapar en 80 kostym för Män

Hur man skapar en 80 kostym för Män


Miami Vice bör vara din enda inspiration för en 80-kostym för män. Denna artikel kommer att lära dig hur du kan se ut som en 80-ikon.

Instruktioner

1 Börja med håret. Män från 80-talet hade antingen en multe eller hade sanslöst omfattande hår, med hjälp av överdriven användning av hårspray. Att klä sig som du är från 80-talet, bör män definitivt få en mulle peruk. Mulle är vad som kommer att göra ditt utseende verkligen 80-talet.

2 Män i 80-talet arbetar också färgstarka neon jackor med mycket axelpolstring, som vanligtvis placerades över en slapp t-shirt. Exempel på denna typ av mode kan ses i gamla avsnitt av Miami Vice. Skinnjackor var också populär av Michael Jackson, så känn dig fri att se vilken del av ytterkläder gör dig mest bekväm och sätter dig tillbaka i 80-talet.

3 Stäng montering byxor var också populärt på 80-talet, den raka motsatsen till klockan bottnar på 70-talet. Para byxorna med Converse skor. Lyckligtvis är de något i stil nu, så att hitta ett par av både tätt sittande byxor och samtala bör inte vara ett problem. Dock välja en ljusare nyans av jeans, eftersom syratvättad blick var i stil på 80-talet.

4 Du kan shoppa outfit med ett örhänge. Män med örhängen var höga stil på 80-talet. Du kan också välja att bära stora rektangulära svart kantad solglasögon. Återigen, är Miami Vice en utmärkt källa till hänvisning till detta årtionde av mode.