Det rätta sättet att hänga kläder på en galge

Det rätta sättet att hänga kläder på en galge


Medan hängande dina kläder är ett effektivt sätt att förebygga rynkor som vanligen förekommer från vikning, kan felaktig hängande praxis sträcka axlarna på dina kläder eller till och med leda till att riva om det ges tillräckligt med tid att sitta. Därför, om du vill göra dina kläder håller längre och behålla sin rätt form, tar sig tid att hänga dina kläder på rätt sätt så att de kan fortsätta tjäna sitt syfte i många år framöver.

Instruktioner

1 Sortera genom dina galgar och avyttra eventuella tråd galgar du hittar. Tråd galgar är alltför stel och tunn för att korrekt hålla dina kläder utan veck och sträcker den. Växla till trägalgar som har en mjuk kurva vid axlarna som matchar dina egna axlar "mjuk sluttning eller kjol galgar som har klipp för att hålla kläder.

2 Ta dina lätta skjortor i kragen och skjut en sida av hangaren genom halshålet om halsen är tillräckligt stor. Skjut den andra sidan av hangaren i nästa.

3 Tryck hangaren upp genom botten av skjortan om halsen på din skjorta är för liten för att glida galgen igenom. Nå din hand i halsen av skjortan och dra kroken på galgen resten av vägen genom halsen.

4 Lay knapp upp skjortor eller jackor ner med knappen uppåt utan att ansluta någon av knapparna. Ställ hangaren innanför skjortan. Dra hals skjorta eller jacka stängd under galgen och anslut den översta knappen för att göra det hänga säkrare.

5 Räta skjortan eller jackan så att den översta delen av bogen vilar på krönet av hangaren. Skaka hängare och skjortan snabbt för att hjälpa jämna ut alla rynkor.

6 Vik byxorna på längden och sedan återigen bredden. Slip en sida av de vikta byxan genom hålet av en hängare tills byxorna hänga från lika längder vid båda sidor av hängaren. Häng endast lätta byxor, som tunga byxor kan sträcka ut.

7 Häng dina kjolar genom att fästa metallklämmor i en kjol hängare runt toppen av kjolen. Plattar ut ur toppen av kjolen innan du hänga den så att den inte skrynklas mellan klämmorna.

8 Häng klänningar på samma sätt som du skulle hänga en skjorta om de inte är axelband. För spagetti-rem klänningar, hänga varje rem på vardera sidan av hangaren. Sida de tunna banden i några krokar eller bucklor som hangaren kan ha för att hålla dem säkert.

9 Haka toppen av din hängare över rack i din garderob. Jämna ut tyget så att kläderna inte skrynklas.