Hur man placera spotlights på ett hus

Hur man placera spotlights på ett hus


Många hushåll i dag använder lågspänning belysning eller energieffektiva lampor för att förbättra funktionerna i deras gård och det övergripande utseendet av deras hem. Det finns visuella trick, som att använda små lampor utformade för att lysa upp gångvägar och spotlights som du kan använda för att markera träd. Vid speciella tillfällen som jul, kan tillfälliga strålkastare eller mångfärgade strålkastare också ge fantastiska effekter. Dessa metoder för belysning kan ge utseendet på ditt hem utan att slösa för mycket energi och pengar.

Instruktioner

En plan hur du vill anpassa utseendet på din gård och hem. Gå utanför på natten för att studera din gräsmattan. Lägg märke till de specifika områden där potentiella belysning kan dra ögat och skapar dimension. Faktor i endast minimal belysning sätter att skapa en attraktiv och välbalanserad skärm. Kom ihåg att för mycket belysning ser alltför ljus och använder för mycket energi.

2 Besök på någon hårdvara eller hem förbättring butik för att göra dina inköp. Köp specifik lågspänning belysning för ditt hus, beroende på vilken typ av ljus du vill ha. Du kan köpa väg ljus för gångväg av ditt hus. Använd upp-lampor för att placera på golvet i ditt landskap att lysa upp träd och stenmurar. Strålkastare med rörelsesensorer är funktionella för uppfarter.

3 Kontrollera om du har rätt storlek transformator för ditt ljus. Denna transformator har en inbyggd timer och även omvandlar 120 volt till 12 volt. Transformatorn ska göras speciellt för ditt ljus, om dessa lampor var från ett kit. För mycket spänning kommer att resultera i en överbelastning. Ställ en professionell, oftast där du har gjort dina belysning inköp, om transformatorn kommer att fungera för lamporna du har valt.

4 Program och installera transformator enligt anvisningarna från tillverkaren. Detta innebär att du också kommer att behöva samordna timern på din transformator. Ändra inbyggda timern, som anger hur många timmar per dag du vill att lamporna påslagna. Anslut transformatorn till en säker utomhus elektrisk krets som har ett lock.

5 Montera dina lampor och lägga ut dem på gräsmattan. Skruva in dina glödlampor och skyddsbeläggningar. Lägg den kompletta belysning ute på gräsmattan ca 8 fot från varandra. Förbered dig på att fästa kablar till dem.

6 Fäst riktiga lågspänningskablar till dina lampor som ska ansluta hela vägen till din transformator. Sträng kabeln längs sidan av vägen och under hinder som buskar. Du kanske vill begrava din elkabel. För att göra detta, gräva djupare än en 3-tums dike för kabeln. Har denna dike löper längs sidan av en gångväg eller av vanlig vy. Täck diket för att matcha landskapet runtomkring.

7 Insats armaturer i marken eller säkert klämma lamporna på plats. Placera varje belysningsarmatur beroende på var du vill tonvikten vara. Dubbelkolla alla anslutningar för att säkerställa att de är korrekt anslutna. Se till att din transformator är säkert på plats. Du bör vara redo att koppla in transformatorn nu och se om de tänds på.